AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Dacia specijalna ponuda - 1,2,3

Dacia specijalna ponuda - 1,2,3

Početkom ove godine, Dacia je obnovila veći deo svoje game, tako da će na ovogodišnjem beogradskom sajmu kupci moći bliže da upoznaju redizajnirane Sandero i Logan , a za sve ljubitelje, premijerno će biti predstavljen i model Logan MCV u popularnoj verziji Stepway.

Pored ovih modela, na štandu će biti izloženi i modeli Duster i Sandero Stepway.


Kao i svake godine, kupci mogu da očekuju uvek više od brenda Dacija, tako da će svi kupci moći da računaju na paket koji je ove godine opisan brojevima 1,2,3…
Svi kupci bilo kog modela Dacia, za kupovinu novog vozila za vreme sajamske akcije ostvaruju pravo na paket:
1 – Kasko za prvu godinu
2 – 2% kamate za kredit
3 – 3 osnovna servisa /zamena ulja i filtera ulja/


Pozivamo kupce da otkriju i sledeće ponude za Dacijine modele:


- Modeli Sandero, Logan i Logan MCV dolaze u osnovnom paketu Ambiance, koji podrazumeva opremu u vidu Klima uređaja, Elektro paketa, Led dnevnih svetala, a specijalno će za vreme sajamske akcije kupci moći da računaju i na Radio CD MP3 uređaj sa bluetoothom koji će za ovu priliku biti uključen u osnovni paket
Cene po modelima su sledeće: Sandero za 7990€, Logan za 8250€ i Logan MCV za 8800€.


- Dacia Duster startuje sa cenom od 11990€ u verziji Ambiance 1.6 sa opremom koja podrazumeva Klima uređaj, Radio CD MP3 sa bluetoothom, elektro paket.


Samo za ovu priliku, svi Dusteri za čiju kupovinu se kupci odluče u sajamskoj akciji, biće opremljeni Bull barom, posebnim elementom dodatne opreme koji dodatno ocrtava Dusterovu terensku pojavu.


Pored ponude za kredit sa kamatnom stopom od samo 2% za period od 60 meseci, bez limita finansiranja, kupci će moći da pronađu i brojne ponude Dacia finansiranja, u vidu beskamatnih „Mikro“ kredita i lizinga, te dinarskih kredita sa fixnom kamatnom stopom za ceo period finansiranja.


Dodatna pogodnost za sve kupce koji se odluče za Dacia finansiranje predstavlja je petogodišnja garancija.


Pozivamo vas da nas posetite na ovogodišnjem 53. Medjunarodnom sajmu automobila u Hali 1 beogradskog sajma i uverite se u sjajnu Dacia ponudu, jer Dacia uvek daje više.


PR

Novi Mazdin salon u Nišu

Novi Mazdin salon u Nišu

Potpuno novi salon u vlasništvu kompanije Auto M.G. Commerce, koja je ovlašćeni partner Mazde u Nišu, svečano je počeo sa radom 12. oktobra. Novi objekat, koji je izgrađen isključivo za Mazdu i po poslednjim svetskim standardima, prostire se na skoro 1.000 m2...

Hyundai Srbija nastavila akciju  Superheroji na putu

Hyundai Srbija nastavila akciju Superheroji na putu

U subotu 14.10.2017 u Hyundai centru na Novom Beogradu, u Ulici Milutina Milankovića 7V Hyundai Srbija je nastavila akciju prikupljanjem novčanih sredstava za Osnovnu školu “Miodrag Matić”, započetu u junu ove godine, u sklopu akcije povećanja bezbednosti u saobraćaju dece školskog uzrasta.

I Mitsubishi stao uz Crvenu Zvezdu

I Mitsubishi stao uz Crvenu Zvezdu

Košarkaški klub Crvena zvezda mts dobio je novo pojačanje. Svetski poznati proizvođač automobila, kompanija ’’Mitsubishi’’ postao je novi Zvezdin partner...

123456. . .1339
Volvo XC40 (2018)
Slika nedelje