AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

53. Međunarodni salon automobila i 11. Međunarodni Sajam motocikala, delova i opreme

53. Međunarodni salon automobila i 11. Međunarodni Sajam motocikala, delova i opreme

Međunarodni salon automobila, najreprezentativniji i najstariji regionalni događaj u sektoru automobilske industrije predstaviće se posetiocima tokom 10 sajamskih dana, od 24. marta do 2. aprila 2017. godine...

Gotovo celokupan raspoloživi izložbeni prostor Beogradskog sajma biće ove godine premali da prihvati preko 400 najavljenih izlagača, proizvođača, uvoznika, predstavnika ili distributera svih automobilskih brendova, iz tridesetak zemalja sveta, koji posluju na našem tržištu.


Pod sloganom "Godine prolaze strast ne prestaje", posetiocima će biti predstavljena kompletna ponuda svih vidova drumskog saobraćaja, autombilske i prateće industrije, lakih dostavnih vozila i garažno-servisne opreme, najraznovrsnija moguća paleta performansi, dizajnerskih i tehničko-tehnoloških inovativnih rešenja, ali i ponuda banaka, lizing kompanija i osiguravajućih društava, koji će potencijalnim kupcima pomoći da svoje dileme u vezi sa izborom i kupovinom novog vozila iz široke sajamske ponude razreše na najbolji mogući način.


Pored premium ekskluziva i novih modela, koje posetioci iščekuju s najvećim nestrpljenjem, i ovog puta će počasno mesto pripasti modelima sa alternativnim pogonskim rešenjima i uopšte primenjenim najnovijim tehnologijama. Tako su, na primer, uz akcenat na izuzetnom napretku u sektoru električnih motora, iz BMW-a najavili predstavljanje čak dva svoja takva modela, "i3" i "i8".
Već po tradiciji, najekskluzivniji deo ovog svetskog automobilskog hepeninga iz kalendara OICA pripada premijerama, pogotovo onima iz premium segmenta. S obzirom na to da se neposredno pred početak Beogradskog salona automobila završava onaj legendarni Ženevski, te da se i prve svetske postpremijere očekuju upravo na Beogradskom sajmu, sva moguća iznenađenja su više nego - očekivana. U takvom svetlu, velikim sajamskim izlagačima će se, pored ostalih, ove godine prvi put priključiti i novi uvoznik, kompanija "Britiš motors" sa prestižnim "Jaguarovim" i "Rendž roverovim" programom.


Strateški partneri Beogradskog sajma u realizaciji ovog projekta su Udruženje proizvođača drumskih vozila Srbije, Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova i generalni sponzor Кompanija DDOR, koji ulažu izuzetne napore da ljubitelji automobila i ovog proleća budu svedoci još jednog čudesnog sajamskog događaja.
Međunarodni sajam motocikala, delova i opreme "Motopassion", koji se ove godine održava 11. put, i u istom terminu sa Salonom automobila, pored najbogatije ponude motocikala sa svih svetskih meridijana, uključujući takođe brojne premijere i nove modele, kvadova odnosno ATV vozila, skutera i opreme za vozila i vozače, posetiocima će ponuditi i svojevrstan ekskluzivni bonus - znatno širi izbor proizvođača bicikala i neuporedivo veći i izdvojen izložbeni prostor (hale 7, 8 i 9), koji odgovara povećanom interesovanju i izlagača i posetilaca.
Da bi sajamski ugođaj bio potpun, posetioce ali i onaj stručniji deo gostiju i javnosti očekuje i izuzetno širok spektar dodatnih informativnih, edukativno-obrazovnih, zabavnih, takmičarskih i nagradnih sadržaja. Izbor "automobila godine" u različitim kategorijama, "eko automobila", "izbor za miss", "Family day" i druge manifestacije samo su deo tradicionalno veoma posećenih sajamskih dešavanja i zadovoljstava.

 


PR

 

Zvanično lansiran Genesis G70

Zvanično lansiran Genesis G70

Dugo očekivanim lansiranjem modela Genesis G70, sedana sa luksuznom opremom i odličnim performansama, u Hyundai centru u Nimjangu zvanično otpočinje nova era brenda Genesis...

Opel Astra: 500.000 porudžbina za Automobil godine 2016.

Opel Astra: 500.000 porudžbina za Automobil godine 2016.

Arhitektura vozila male mase, visokoefikasne pogonske tehnologije i moderna digitalna povezanost, uz sisteme vozačke asistencije – ovi kvaliteti Opel Astre, premijerno predstavljene na Salonu automobila u Frankfurtu 2015., već su zadobili poverenje više od 500.000 kupaca širom Evrope...

Uspeh naših na Evropskom šampionatu - Šta znaš o saobraćaju

Uspeh naših na Evropskom šampionatu - Šta znaš o saobraćaju

Na evropskom takmičenju koje je održano u petak 15. septembra u Albaniji, naša ekipa sastavljena od dva dečaka i dve devojčice, predstavila je Srbiju, gde je zahvaljujući dosadašnjim postignutim rezultatima, u veoma jakoj konkurenciji vršnjaka iz čitave Evrope nasupila kao jedan od favorita.

Opel Ampera-e prevalila 750 kilometara sa jednim punjenjem

Opel Ampera-e prevalila 750 kilometara sa jednim punjenjem

Televizijska ekipa auto mobil, emisije na VOX kanalu je pokušala da sazna koliko trenutni šampion autonomije u klasi električnih automobila zaista može da pređe sa jednim punjenjem baterije i da li može da prevali put od najzapadnijeg grada Nemačke, do grada na krajnjem istoku ove zemlje.

123456. . .1334
Mercedes-AMG Project One
Slika nedelje