AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Fordomanija - veliki popusti i dodatna oprema na poklon

Fordomanija - veliki popusti i dodatna oprema na poklon

I ove godine Grand Motors, uvoznik, prodavac i serviser Fordovih automobila i lakih komercijalnih vozila, organizuje svojevrsnu prodajnu kampanju FORDOMANIJA, tokom koje se potencijalnim kupcima nudi mogućnost da novi Fordov automobil nabave po osetno nižim cenama ili da na poklon dobiju sistem za navigaciju.

FORDOMANIJA traje od 20. februara od 17. marta 2017. Svakog dana u ponudi je određen broj Ford automobila različitih modela s bogatom opremom, za koje samo tog dana važi popust koji „startuje“ od 500 evra (u dinarskoj protivvrednosti), a može da iznosi i do 2.890 evra.


U nekim danima kupci određenih modela na poklon dobijaju navigacioni sistem, dok pojedini izuzetno opremljeni, najnoviji Ford automobili, samo tokom trajanja FORDOMANIJE imaju neponovljivo sniženu cenu.


Kao i prošle godine, zainteresovani će informacije o FORDOMANIJA dnevnoj ponudi moći da saznaju na sajtu www.ford.rs, telefonskim pozivom ili posetom nekom od Fordovih prodajnih salona u Srbiji.


PR

 

 

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova prenosi informaciju od Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila (OICA) koja pokazuje da je u svetu tokom prošle godine proizvedeno 93.546.599 vozila ( automobili i laka komercijalna vozila)...

123456. . .1595
2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje