AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Izuzetna ponuda Volvo automobila - jeftiniji i do 15 odsto!

Izuzetna ponuda Volvo automobila - jeftiniji i do 15 odsto!

U čast desetogodišnjice saradnje sa Volvo Car Group, zvaničan uvoznik automobila te poznate švedske marke - Grand Motors, od 20. do 31. oktobra nudi ograničenu količinu vozila s posebnim popustima, među kojima su i ona s cenom nižom i do 15 odsto...

Za Volvo automobile u Srbiji ovaj oktobar je sav u znaku broja 10: upravo u ovom mesecu se navršava deset godina od kako se poznati švedski proizvođač, posredstvom Grand Motorsa, zvanično vratio na naše tržište; u poslednjoj dekadi oktobra, u 10 prodajnih dana – od 20. do 31. oktobra - potencijalnim kupcima se nudi ograničen kontigent vozila sa popustima od 10 odsto.

Ali, za nekoliko automobila ovaj oktobarski popust je i veći, pa se mogu kupiti i sa 15 odsto nižom cenom. Među njima je, na primer, S60 D4 R-DESIGN, u mnogome poseban automobil. Pokreće ga četvorocilindarski dizel motor od 1.969 cm3 sa 190 „konja“ i 400 Nm maksimalnog obrtnog momenta koji se, posredstvom osmostepenog automatskog menjača, prenose na prednje točkove.

Dugačak spisak s opremom R-DESIGN (sa više od 50 eksluzivnih „stavki“), na vozilu s popustom od 15 odsto je dodatno proširen, pa su na njemu, između ostalog, još i električno podesivo vozačevo sedište sa memorijom, sigurnosne matice za naplatke, naslon za ruke pozadi sa držačima za čaše i kasetom, senzori za parkiranje napred i pozadi, Business ”komplet“ za informisanje i zabavu (Sensus navigacija sa mapa Evrope i Srbije, Sensus Connect Infotainment ekran od 7 inča, Web Browser, Media Bluetooth, DVD, IPod, USB); svetlosni „blok“ Light (aktivni Dual-Xenon farovi, prskalice za pranje farova pod visokim pritiskom, unutrašnji i spoljašnji retrovizori sa automatskim zatamnjenjem, posebno ambijentalno unutrašnje osvetljenje); Winter paket (grejanje prskalica za pranje vetrobranskog stakla, grejači vetrobranskog stakla, grejanje prednjih sedišta); unutrašnjost obložena crnom (Nubuck) kožom itd. Nekoliko ovakvih automobila je raspoloživo u beloj i crnoj metalik boji.

Uvoznik skreće pažnju na još jedno vozilo iz specijalne ponude – takođe je iz familije S60 D4 koje nosi oznaku EDITION. I ovaj automobil je sa opremom visokog nivoa.

„Za sve nove vlasnike automobila S60 pripremili smo i iznenađenja - vredne poklone“, kaže direktor prodaje Volvo automobila u Grand Motorsu, Milan Arsić. „Uz dve verzije modela S60, potencijalnim kupcima je po specijalnim cenama raspoloživ i ograničen kontigent u Srbiji vrlo popularnih automobila Volvo XC60. Za one koji umeju da cene nadaleko čuveni švedski kvalitet, ujedinjen s natprosečnim komforom, odličnim voznim performansama i vrlo naprednim bezbednosnim tehnologijama ovo je pravi trenutak za kupovinu novog, više nego izdašno opremljenog automobila čuvene marke. Sasvim smo sigurni da je ponuda u čast desetogodišnje saradnje Grand Motorsa i Volvoa istinska prilika za best buy kupovinu“, uverava gospodin Arsić.


PR

 

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova prenosi informaciju od Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila (OICA) koja pokazuje da je u svetu tokom prošle godine proizvedeno 93.546.599 vozila ( automobili i laka komercijalna vozila)...

123456. . .1595
2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje