AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

PSC Komnenović uskoro u modernijem i lepšem ruhu!

PSC Komnenović uskoro u modernijem i lepšem ruhu!

PSC Komnenović, član AVAG holdinga iz Augsburga, Nemačka, ovlašćeni distributer Opela, počeo je veliko renoviranje objekta koje će ovaj centar učiniti još modernijim i lepšim...

Renomirani objekat PSC Komnenović biće jedan od najopremljenih salona po standardima Opela kao i AVAG-a, kakvi su i u ostalim zemljama Evrope gde ta grupacija posluje.


Prodajni deo salona će imati rasvetu najnovije LED generacije, najmodernije rashladne sisteme i uređaje, tako da će svaki kupac bez obzira na vremenske prilike, u prijatnoj atmosferi moći da bira svoj omiljeni automobil.
Pored prodajnog dela salona renovira se i servisni deo koji će biti prilagođen potrebama kupaca i servisnih tehničara koji brinu o bezbednosti vašeg četvorotočkaša.

Pored direktnog servisnog prijema, gde će svaki klijent moći da dobije sve informacije prilikom primopredaje vozila servisu, biće instalirani i takozvani valjci za kontrolu kočione sile, te će od sada klijenti imati pored vizuelnog pregleda i tehnički pregled kočionog sistema.


U PSC Komnenović nam kažu da je “zadovoljan klijent” poslovna filozofija kuće, zbog čega se i pristupilo realizaciji ovako važnog projekta.

PSC Komnenović uskoro u modernijem i lepšem ruhu!

“Želimo da renoviranjem kompletnog objekta, naš prodajno-servisni centar stane rame uz rame sa salonima iste namene širom Evrope, a sve to u cilju zadovoljavanja potreba naših klijenata po najvišim standardima”, kaže Direktor Miloš Komnenović.
On ističe da će renoviranje objekta trajati do kraja novembra i da ni na koji način neće remetiti obavljanje svakodnevnih usluga u salonu, koje su klijentu neophodne.


Posetite PSC Komnenović u ulici Dragoslava Srejovića 2c na Paliluli. Radno vreme je od ponedeljka do petka od 08-18h i subotom od 08-13h ili nas pozovite na +381(11) 4141-720 i zakažite pregled svog vozila.


Priuštite svom ljubimcu sve usluge na jednom mestu po najvišim standardima.
Vaš PSC Komnenović!


PR

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje