AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

PSC KOMNENOVIĆ: Specijalna akcija – tri besplatna servisa za nove kupce!

PSC KOMNENOVIĆ: Specijalna akcija – tri besplatna servisa za nove kupce!

Leto je vreme za uživanje, opuštanje i neverovatne akcijske cene!
PSC Komnenović nastavlja da iznenađuje svoje korisnike...

Za sve buduće kupce novih Opelovih automobila pored garancije od sedam godina na kupljeni automobil u PSC Komnenović, kupci dobijaju na poklon i tri servisa gratis (kupac plaća samo delove za servis).

Akcija se odnosi i na kupovinu bilo kog modela polovnih automobila, za koje važi garancija od pet godina.

Tako će kupci kako novih tako i polovnih vozila u PSC Komnenović, na poklon dobiti uslugu besplatnog servisiranja automobila (kupac plaća samo delove za servis).
Svim automobilima su neophodni redovni pregledi i provere, a od ispravnosti vozila zavisi bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

U ovlašćenom Opelovom servisu, koji sesrvisira sve modele automobila, možete obaviti i mehaničarske, električarske, elektroničarske, limarske kao i farbarske radove, zamenu auto stakala i čuvanje pneumatika i servisiranje klima uređaja.
Posetite nas u ulici Dragoslava Srejovića 2c na Paliluli. Radno vreme je od ponedeljka do petka od 08-17h i subotom od 08-13h ili nas pozovite na +381(11) 4141-720 i zakažite pregled svog vozila.

Galeriju ponude Opelovih automobila možete pogledati na našem web sajtu psc-komnenovic.com gde možete saznati više i o specijalnim ponudama i promocijama koje su vam na raspolaganju.

Priuštite sebi kvalitet i udobnost po neverovatnim cenama!

 

PSC Komnenović

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje