AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Nova Opel Corsa je stigla u Srbiju

Nova Opel Corsa je stigla u Srbiju

Stigla je nova Opel Corsa – modernija, digitalnija i raznovrsnija nego ikada. Bestseler koji je nedavno proslavio svoju svetsku premijeru na IAA Mobility 2023. u Minhenu, impresionira svojim novim stilom...

Nova Opel Corsa je stigla u Srbiju

... uključujući karakterističnu masku marke Opel Vizor na prednjoj strani i samouvereno postavljenu pločicu sa imenom pozadi. Najprodavaniji mali automobil 2021. i 2022. godine u Nemačkoj i Velikoj Britaniji sada je dostupan u svim Opel salonima u Srbiji.

Nova Opel Corsa je stigla u Srbiju

Svaka nova Corsa već ima brojne tehnologije i sisteme pomoći vozaču kao standardnu opremu. Lista uključuje upozorenje na sudar unapred sa automatskim kočenjem u nuždi i detekcijom pešaka; pomoć pri održavanju trake; i upozorenje na pospanost. Dodatni elektronski „pomagači“ čine vožnju i manevrisanje sigurnijim i opuštenijim. Ponuda se proteže na bočne štitnike i novu panoramsku kameru za nazad, visoke rezolucije. Dizajn nove Corse je takođe moderniji i moderniji, sa nepogrešivim Opel Vizorom na prednjem delu i natpisnom pločicom koja se ponosno nalazi u sredini vrata prtljažnika. Zahvaljujući brojnim novim karakteristikama, Corsa takođe stvara modernu atmosferu za dobar osećaj u unutrašnjosti.

Nova Opel Corsa je stigla u Srbiju

Ispod haube, osnovnu varijantu pokreće efikasan benzinski motor od 55 kW/75 ks (potrošnja goriva prema WLTP2: 5,4-5,3 l/100 km, emisija CO2 120 g/km; oba kombinovana).


Nova Opel Corsa se može naći i isprobati u svim ovlašćenim Opelovim salonima. Da li zaista tako dobro izgleda? Yes, of Corsa.


PR

Geely brand launch event (FOTO)

Geely brand launch event (FOTO)

Geely je 4. oktobra održao ekskluzivni brand launch događaj koji je bio posvećen dolasku brenda Geely u Srbiju, koji se održao na premijum lokaciji u prostorijama Dream Event centra...

Rally Italia Sardegna 2024 - Tanak
Slika nedelje