AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Magična ponuda za Citroën vozila sa lagera

Magična ponuda za Citroën vozila sa lagera

Kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik vozila marke Citroën ponudila je kupcima nabavku vozila sa lagera po specijalnim cenama i uslovima prodaje. Akcijska ponuda obuhvata najtraženije modele, a omogućeni su popusti do čak 3.000 evra...

Magična ponuda za Citroën vozila sa lagera

Sva vozila opremljena su benzinskim i dizel motorima najnovije generacije, gde se posebno izdvajaju motori PureTech koji su nagrađeni prestižnom svetskom nagradom za kvalitet International engine of the year 2015.   

Kupcima je omogućena isporuka u najkraćem roku, uz promotivne uslove finansiranja i kasko osiguranja. Magična ponuda predstavlja pravu priliku za kupovinu vozačima koji cene dizajn, bezbednost, udobnost, kvalitet i štedljivu vožnju, uz veoma povoljne uslove održavanja u garantnom i vangarantnom roku.

Iz ponude izdvajamo model CITROËN C-Elysée koji ima izgled, izdržljivost, udobnost, motoristiku i opšti osećaj zadovoljstva i sigurnosti kao daleko skuplji modeli, a materijali koji su odabrani za unutrašnjost su atraktivni, izdržljivi i laki za održavanje.

Magična ponuda za Citroën vozila sa lagera

Tu je i opšti ljubimac, model CITROËN C4, koga odlikuju atraktivno izvajane linije, izuzetan kvalitet izrade, niz originalnih i i ekskluzivnih karakteristika, kao i sjajna paleta motora. Uz novi C4 stižu svi bezbednosni i elektro paketi koji obezbeđuju vrhunsko uživanje za vozača i sve putnike u vozilu.

CITROËN C4 Cactus je najviše nagrađivani model u 2015. Nudi jedinstveni dizajn, spoljašnost SUV vozila, posebne štitnike karoserije od ogrebotina, prednja sedišta u duhu sofe, tablet od 7“ sa svim funkcijama na jednom mestu, inovaciju Magic Wash sa prskalicama smeštenim direktno u brisače, panoramski krov sa apsolutnom zaštitom od spoljne temperature i motore koji omogućavaju veoma malu potrošnju goriva od svega 3,1l/100km.

Magična ponuda za Citroën vozila sa lagera

Već dokazani CITROËN C3 je jedan od najkompletnijih automobila u svojoj klasi i pruža izvanredan komoditet putnicima, a 300 l prtljažnog prostora čine  ukupan utisak daleko komfornijim.

Poslastica u ponudi je najmanji CITROËN C1, koji pored savršenog dizajna i neverovatne lakoće upravljanja odlikuju i kompaktne dimenzije, okretnost na putu, besprekorno držanje i najnovije inteligentne tehnologije.

Magična ponuda za Citroën vozila sa lagera

Svi zainteresovani mogu izvršiti i zamenu svog vozila iz ponude “STARO ZA NOVO” po veoma povoljnim uslovima.

Količine svih modela su ograničene, pa oni koji žele kvalitetnu investiciju treba da požure i zakažu svoju test vožnju. CITROËN centar nalazi se u Beogradu u Radničkoj 22, a akcija po istim uslovima važi i u dilerskoj mreži širom zemlje. Dodatne informacije mogu se dobiti na sajtu www.citroen.rs kao i na Facebook stranici www.facebook.com/Citroen.Srbija.

PR

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Strast za brzinom kreira legendu o Maseratiju koja traje već 110 godina, a Maserati Delta Automoto, kao zvanični regionalni distributer ovog prestižnog italijanskog brenda, tu strast donosi i u našu zemlju...

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

Danas je SEAT S.A. predstavio svoje rezultate za 2023. godinu uz strategiju za naredne godine. Prošle godine, operativni profit je dostigao rekordnih 625 miliona evra, povećavajući se za 592 miliona evra (2022: 33 miliona evra)...

Svečano otvoreni DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion

Svečano otvoreni DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion

Sajam automobila DDOR BG Car Show 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“ svečano su otvoreni 20. marta, na kraju „novinarskog dana“ namenjenog medijskim profesionalcima, dan pre nego što u sajamske hale uđu prvi posetioci...

123456. . .1593
Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje