AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Modernizovani Audi A3 (2016) imaće TFT instrument tablu

Modernizovani Audi A3 (2016) imaće TFT instrument tablu

Sledeće godine, na tržište stiže veći facelift modela Audi A3, koji će doneti novu tehniku ispod "haube", ali i u enterijeru. Jedna od novina sigurno će biti instrument tabla ispred vozača, koja je kompletno izvedena u TFT tehnologiji...

Pogledajte test: Audi A3 2.0 TDI - Tri puta bolji.

 

Slično rešenje mogli smo da vidimo u modelima Audi TT, u novoj generaciji modela Audi Q7, kao i u novom A4. Austrijski sajt Motoring, prenosi informaciju, da će neke verzije biti standardno opremljene ovakvom instrument tablom, dok će u drugim verzijama biti dostupna uz doplatu od 500 evra. 

Na TFT instrument tabli, pored pokazivača broja obrtaja i brzine, nalaze se informacije i mapa iz navigacionog sistema, radio uređaj, internet, kao i razne opcije za podešavanje automobila.

 

Pogledajte: Novi Audi A4 (B9) je tu! Veći, lakši i luksuzniji.

 

Kao i kod Audija A4 ili Q7, verzije sa osnovnom motorizacijom i stepenom opreme i dalje će imati klasičnu analognu instrument tablu. Virtuelni kokpit postepeno će pronaći svoje mesto u svim modelima marke Audi.

 

Pogledajte: Audi Q7 (2015) konačno otkriven - smršao 325 kilograma!

 


Automagazin.rs

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje