AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Formula 1 - VN Bahreina – samo na Sport Klubu

Formula 1 - VN Bahreina – samo na Sport Klubu

Nema odmora za vozače F1, iz Kine se ide u Bahrein i može se reći da sada zaista počinje sezona u najbržem karavanu na svetu...

Mercedes je povratio primat u Kini, Luis Hamilton je odneo, može se slobodno reći, rutinsku pobedu iz Šangaja. Iza njega je bio klupski kolega Niko Rozberg, a opet su se kao najveći konkurenti pokazali bolidi Ferarija. Treći je bio  Sebastijan Fetel, a četvrti Kimi Raikonen.

Ali, ponovo se više priča o stvarima van staze. Rozberg je optužio Hamiltona da je vozio presporo i da je ugrozio njegovu drugu poziciju. Uprava tima i dalje drži obećanje sa početka sezone, ne meša se u dešavanja i verovatno će tako i ostati.
Takođe, misterija je i loša forma Red Bula i Meklarena. U Red Bulu su toliko iznervirani da su zapretili istupanjem iz F1 karavana ako im Reno ne pruži konkurentan motor. Meklarenovci su  završili na 12. i 13. mestu i to je zaista nešto na šta nisu navikli u ovom slavnom timu.

Staza u Bahreinu duga je 5.412 kilometara i ima 15 krivina. Spada među brže, a najbrži krug izvezao je Mihael Šumaher 2004. u Ferariju. Ono što je zanimljivo za ovu trku je da imaju ekskluzivna prava da daju ili ne daju dozvolu za buduće trke u ovom regionu.

PR

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje