AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

UNIQA na 52. Međunarodnom sajmu automobila

UNIQA na 52. Međunarodnom sajmu automobila

Automobile biramo sa posebnom pažnjom, brižljivo ih čuvamo i negujemo. Oni su naši najvernijij pratioci, čuvari uspomena, mesto gde počinje i završava se svako naše putovanje i porodično druženje. A brigu o važnim stvarima treba započeti osiguranjem!

Upravo zato, na Sajmu automobila, UNIQA obezbeđuje specijalne popuste za kasko osiguranje vozila.


Ove godine, UNIQA je pripremila specijalne uslove za nova vozila, a pored povoljnosti na svojim prodajnim mestima, isti uslovi važiće i na svim štandovima auto dilera i partnera kompanije UNIQA. Takođe, biće predstavljene i usluge Kasko 5+, osiguranje za vozila starosti od 5 do 10 godina, kao i Kasko 30+, osiguranje za istorijska vozila starija od 30 godina.


UNIQA kasko osiguranje obezbeđuju pokriće velikog broja rizika: od saobraćajnih nezgoda i šteta kod parkiranja, preko prirodnih nepogoda, požara i eksplozija, zlonamernih postupaka trećih lica, do šteta koje nanesu životinje. Ova usluga podrazumeva i 24 časa dostupnu besplatnu pomoć na putu, popravku vozila u UNIQA mreži servisa, mogućnost telefonske prijave štete svakoga dana, kao i mogućnost ekspresne isplate štete uz minimum dokumentacije.

“Kao znak lojalnosti prema našim klijentima, ukoliko u toku godine bude prijavljena i treća šteta na vozilu, pored regularnog učešća u šteti, doplaćuje se samo 20% od godišnje premije, po čemu smo veoma konkurentni na tržištu. Aktuelan je i poseban popust od 10% za vozače starije od 35 godina, dok je pomoć na putu uključna u cenu kasko osiguranja. Važno je napomenuti da kada se zbroje svi naši sajamski popusti, klijenti mogu da računaju na ukupan popust i do 35%.
Ono što posebno želimo da istaknemo jeste i segment ažurnosti isplate šteta gde UNIQA već sedmu godinu zaredom beleži najbolji rezultat. Prema zvaničnom izveštaju Narodne banke Srbije o pregledu osiguranja i šteta u osiguranju od auto-odgovornosti UNIQA osiguranje je na dan 31.12.2014, posmatrajući od početka godine, najbolje osiguranje u ažurnosti rešavanja odštetnih zahteva, kao što je to bio slučaj i u prethodnih šest godina. I ovom prilikom želim da naglasim da se u samoj napomeni izveštaja Narodne banke Srbije navodi da ažurnost u rešavanju šteta predstavlja osnovni kriterijum za procenu dobrog društva za osiguranje“, istakao je Nikola Đukić, direktor sektora za stratešku podršku prodaji u kompaniji UNIQA.

UNIQA na 52. Međunarodnom sajmu automobila

Uz Kasko 30+ uslugu, svi ponosni vlasnici oldtajmera, moći će da osiguraju svoje ljubimce koji predstavljaju svojevrsna svedočanstva svoga vremena. A jedan od takvih automobila, koji je obeležio svoju epohu, je i popularni Fića koji ove godine slavi svoj 60. rođenadan! Ova jugoslovenska legenda, najveću slavu stekao je u filmu “Nacionalana klasa”, i tako postao simbol naše motorne industrije.


“Mi tesno sarađujemo sa kompanijom UNIQA kada je osiguranje automobila u pitanju, jer automobili predstavljaju kulturnu tekovinu i odraz tehnologije i vremena u kojem su pravljeni. A zadatak Srpskog saveza za istorijska vozila je upravo taj da bude čuvar kulturne baštine. Čovek je oduvek preslikavao tehnologiju i ugrađivao je u automobile koji su tako postajali izvajane skulpture. Jedno takvo umetničko delo, Fiću, predstavljamo i na sajmu, jer to vozilo predstavlja veliki trag tehničke kulture Srbije”, rekao je gospodin Dalibor Ružić, predsednik Srpskog saveza za istorijska vozila.


U čast Fiće, ali i nostalgije koju u nama budi, ove godine UNIQA osiguranje u saradnji sa svojim partnerima - Savezom za istorijska vozila i Đorđom Andrianijem, vlasnikom Fiće napravljenim iste godine kao onaj iz filma, predstavlja repliku modela koji je vozio čuveni Flojd, a sa kojim će svi posetioci sajma moći da se fotografišu i učestvuju u konkursu za najkreativniju fotografiju.


Dovoljno je da budete kreativni, postavite svoju fotografiju sa UNIQA štanda na svoj Instagram ili Twitter profil i pozovete prijatelje da je lajkuju! Potom lajkujte UNIQA Srbija Instagram i Twitter profil, tagujte nas na fotografiji ili komentaru i postavite haštag #UNIQAFića. Sve objave će se naći na Facebook stranici UNIQA Srbija gde ćete moći da pratite glasanje. Naravno, najkreativnije učesnike nagrađujemo!


Važno je i napomenuti da, kao kompanija koja se bavi osiguranjem, UNIQA aktivno podržava aktivnosti koje promovišu bezbednost u saobraćaju.

 

PR

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje