AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Toyota zauzima centralno mesto u Ženevi

Toyota zauzima centralno mesto u Ženevi

Za zaljubljenike u Toyotu, naš štand na 85. međunarodnom Sajmu automobila u Ženevi ima sve: nove modele, inovativnu tehnolgiju, trkačke automobile, pa čak i revolucionarni novi automobil koji emituje samo vodu!

Toyota zauzima centralno mesto u Ženevi

Uzbuđeni smo što imamo svetsku premijeru ne samo jednog, već dva uzbudljiva nova modela: prefinjenog Avensisa i atraktivnog Aurisa.

Pravi primerak energičnog novog izgleda je Avensis, a u Touring Sports verziju izloženu na štandu mnogi će da se zaljube na prvi pogled. Obožavan od poslovnih korisnika širom Evrope, ovaj novi automobil donosi mnoštvo poboljšanja - od izgleda, do načina kako se vozi - ali ono što je zaista udarna vest je Toyota Safety Sense, naš napredni sistem aktivne bezbednosti ugrađen u kompletan asortiman Avensisa (i drugih Toyota modela od 2015. godine), zbog čega se očekuje da će Avensis osvojiti maksimalnih 5 zvezdica na Euro NCAP testiranju.

Manji rođak Avensisa, Auris, takođe je dobio priliku da se pohvali atraktivnim novim izgledom. Nastavljajući uspešan dizajn sadašnjeg Aurisa, on se ističe širokom pojavom i obiljem premium detalja, kao i unapređenom kabinom, koja izgleda kao da pripada modelu više klase.

Hibridni pogon je oduvek bio razlog zašto se ljudi zaljubljuju u Auris, ali sada, uz nove efikasne benzinske i dizel motore koji odišu performansama, svako može da pronađe motor kome će da pokloni svoje srce. Spojite ovaj novi stil i snagu, sa unapređenim komforom i spokojem koji pružaju opcioni Toyota Safety Sense paketi i u Aurisu ćete pronaći automobil koji pripada nekoj drugoj klasi.

Ako vam sve ovo nije dovoljno, onda će nas naša limuzina sa pogonom na gorive ćelije, Mirai, i dvostruki trkački šampion TS040 HYBRID sigurno ostaviti bez daha.

Toyota zauzima centralno mesto u Ženevi

Nudeći nulte emisijame, koje nastaju kao rezultat najmodernije tehnologije gorivih ćelija i našeg dugogodišnjeg iskustva sa hibridima, inovativni Mirai otvara novo poglavlje istorije automobila, na sličan način kao što je to učinio Prius davne 1997. godine. Budućnost je sada ovde i zove se Mirai!

Konačno, pravo sa trona prošlogodišnjeg Svetskog šampionata u izdržljivosti dolazi pobednički TS040 HYBRID, koji sa ponosom izlažemo na našem štandu tokom čitavog sajma. Sa karoserijom oblikovanom u vazdušnom tunelu, pogonom na četiri točka i hibridnim agregatom od 1000 KS, ovaj bolid će sigurno privući mase, dok TOYOTA Racing tim već vredno radi da ponovi uspeh iz 2014. godine.

Toyota

Najbolje ocene za Hankook EV i letnje gume

Najbolje ocene za Hankook EV i letnje gume

Dobro pozicionirani u odnosu na konkurenciju: Na brojnim najnovijim uporednim testovima, premium gume kompanije Hankook impresioniraju svojom udobnošću i sigurnošću, a prema pisanju specijalizovanih medija, pružaju i odličan odnos cene i performansi...

123456. . .1596
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje