AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Great Wall stigao u Srbiju

Great Wall stigao u Srbiju

Svečanim otvaranjem prodajnog salona Centra S obeležen je zvaničan dolazak najvećeg privatnog kineskog proizvođača automobila Great Wall na tržište Srbije. Great Wall Motor Company Limited godišnje proizvodi 1.000.000 vozila u tri osnovne kategorije...

Obraćajući se prisutnima na otvaranju Centra S, direktor GWS Auto Group Radovan Berić istakao je da su komparativne prednosti GW vozila kvalitet izrade i besprekorna postprodajna podrška za kupce svih modela vozila.

„Trenutna raspoloživost rezervnih delova i kompletna tehnička i kadrovska podrška koju obezbeđuju evropski partneri, najveća su garancija da će kupci Great Wall vozila biti zadovoljni tokom čitavog eksploatacionog perioda“, rekao je Berić.

Direktor Centra S Dragan Stevanović zahvalio se kompaniji Great Wall Motors što je u kapacitetima GWS Auto Group prepoznala budućeg partnera.

„Zahvaljujući GWS Auto Group-i, Srbija je među prvih nekoliko evropskih partnera koje je izabrao jedan kineski automobilski gigant, pa se tako Great Wall vozila od sada mogu naći i kod nas. Ubeđen sam da da će Centar S uspeti da se uklopi u ovu uspešnu poslovnu filozofiju“, istakao je Stevanović.

Great Wall stigao u Srbiju

Great Wall Motor Company Limited godišnje proizvodi 1.000.000 vozila u tri osnovne kategorije – Hover SUV (serija H), pickup komercijalni Steed i Great Wall putnički automobili. GWS Auto Group je ekskluzivni distributer GW automobila na tržištu Srbije. Do kraja marta, Great Wall planira da otvori još dva servisno-prodajna centra – u Nišu i u Novom Sadu.

PR

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova prenosi informaciju od Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila (OICA) koja pokazuje da je u svetu tokom prošle godine proizvedeno 93.546.599 vozila ( automobili i laka komercijalna vozila)...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje