AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

BG Car Show 2016 - Citroën i DS sajamska ponuda

BG Car Show 2016 - Citroën i DS sajamska ponuda

Na ovogodišnjem BG CAR SHOW-u u Hali 1 izlagaće svoje najnovije modele Citroën i brend DS, dok se u Hali 4 nalazi izlagacki prostor Citroën lakih komercijalnih vozila. Vec oko 100 godina, Citroën se prepoznaje po svom umecu po pitanju udobnosti...

BG Car Show 2016 - Citroën i DS sajamska ponuda

Udobnost, koja je zajednicka aktuelnoj Citroën gami uvek je bila prioritet za
brend. Citroën poseduje pravo umece u nacinu osmišljavanja vozila. Radi se o sveobuhvatnom komforu, koji nudi blagostanje i telu i duhu, kako bi se odgovorilo na nova ocekivanja i novi nacin doživljaja automobila.


Automobil koji ce privlaciti najviše pažnje je CITROËN C4 Cactus, aktuelni
nosilac Oskara za auto godine. Pored nesvakidašnjeg izgleda, pun je novina a
najzanimljivije su štitnici karoserije od ogrebotina i manjih udara, vazdušni jastuk u krovu vozila, digitalni ekran na komandnoj tabli, prskalice smeštene direktno u brisace i panoramski krov sa apsolutnom zaštitom od spoljne temperature.

Zahvaljujuci tehnickim inovacijama CITROËN C4 Cactus je daleko lakši od ostalih vozila tog segmenta. Opremljen je benzinskim PureTech motorima nagraenim prestižnom Engine og the Year nagradom za kabolji kvalitet i motorima poslednje generacije Blue HDI koji omogucavaju veoma malu potrošnju goriva od svega 3,1 l/100km uz minimalnu emisiju ugljen dioksida od samo 82 gr/km. Pocetna cena za paket opreme Feel i benzinski motor PureTech 82 je 12.990 evra.

 


Model Citroën C-Elysée pravi je hit za veliku vecinu srpskih vozaca. Izgled,
izdržljivost, konfor, motoristika i opšti osecaj zadovoljstva i sigurnosti su u CElysée- u odneli pobedu i sa lakocom pomažu kupcima da se opredele za kupovinu ovog sjajnog modela. Karoserija koja je harmonicna i prijatna za oko donosi osecaj robusnog vozila, a materijali koji su odabrani za unutrašnjost su atraktivni, izdržljivi i laki za održavanje. Motori su specijalno dizajnirani da optimizuju sve performanse u uslovima vožnje gde su loši putevi ili nekvalitetno gorivo uz nisku potrošnju i uslove održavanja. Pocetna cena za paket opreme Confort i benzinski PureTech 82 motor je 10.390 evra, a za dizel motor Blue HDi 100 iznosi 12.390 evra.


Uz ova dva modela koja su nosioci ponude CITROËN vozila, na štandu putnickih
vozila mogu se videti i ostali modeli iz ponude: C1, C3, C4, C4 Picasso i C5. Ova raznovrsna ponuda podrazumeva vozila koja poseduju okretnost, lakocu
upravljanja, ogibljenje najvišeg nivoa kao i besprekorno držanje na putu.
Opremljena su inteligentnim tehnologijama kao što je ekran osetljiv na dodir od 7’’, sistem za pristup i pokretanje vozila bez kljuca, kamera za kretanje unazad, kao i pomoc pri polasku na uzbrdici.

BG Car Show 2016 - Citroën i DS sajamska ponuda

Sva CITROËN vozila ostvarila su pravi generacijski skok prihvatanjem efikasnih motora PureTech i BlueHDi uz opciju upotrebe novog automatskog menjaca. Udruženi sa tehnologijom Stop & Start i sa gumama niskog otpora, ovi motori imaju malu potrošnju goriva i niske troškove održavanja.


Nakon sajmova u Ženevi i Frankfurtu u Beogradu ce biti premijerno predstavljena eksluzivna linija vozila DS, kroz nove modele DS3 i DS 4 Crossback koji predstavljaju pravu poslasticu za one koji uživaju u novitetima, specificnom dizajnu i vožnji drugacijoj od svega ostalog. Personalizacija je zaštitni znak svih DS vozila.


Ona je prisutna na oba nova modela i DS 3 i DS 4 Crossback. Zahvaljujuci ovoj strategiji, koja je jedinstvena za segment vrhunskih kompaktnih limuzina, kupac može da oblikuje svoje vozilo i da ga prilagodi svojoj osobenosti i stilu. U Hali 4 CITROËN izlaže svoj program lakih komercijalnih vozila. Od najmanjeg prakticnog vozila C3 Van do naveceg Jumper-a svi koji imaju potrebu za prevozom robe mogu da nau adekvatno prevozno sredstvo za svoj posao. Vecina kompanija i malih preduzetnika cesto traži najoptimalnije rešenje pri kupovini prevoznih sredstava, a CITROËN svojom najnovijom Business Line ponudom rešava na najbolji nacin zahteve svih onih kojima su potrebna laka komercijalna vozila, sa odlicnim motorima, sjajnom opremom i nesvakidašnje dobrom cenom.
Posebne povoljnosti prijatno iznenauju kod uslova kupovine. Za sve koji se odluce za kreditni aranžman obezbeena je nabavka bez kamate tokom celog trajanja otplate kredita ili povoljni uslovi kreditiranja sa svega 1,98% kamate, pa tako model C4 Cactus ima mesecnu ratu od svega 116 evra za period otplate od 60 meseci. Kupci koji se odluce za kupovinu na lizing mogu da iskoriste odlicne uslove koji podrazumevaju fiksnu kamatu za ceo period otplate od samo 3,99%, uz besplatnu prvu godinu kasko osiguranja i poklon karticu na 10.000 dinara za kupovinu u zemlji, inostranstvu ili putem interneta.


Za sve modele važi akcija zamene vozila po principu « STARO ZA NOVO » po veoma povoljnim uslovima. Ponuda kompletne game firme Avtonova KAB može da se prati na sajtu www.citroen.rs ili na Facebook strani www.facebook.com/Citroen.Srbija.


PR

Ken Block driftovao na kineskom putu pod oblake (VIDEO)

Ken Block driftovao na kineskom putu pod oblake (VIDEO)

Pikes Peak, Nordschleife i Goodwood spadaju u najslavnije staze na svetu. Od septembra im se pridružila i atraktivna deonica puta Tianmen Shan Big Gate Road u podnožju planine Tianmen u Kini. Tamo je stigao i Ken Block, a gde je on, tu je i show...

Toyotin 2.0-litarski motor stiže iz Poljske

Toyotin 2.0-litarski motor stiže iz Poljske

Kako prodaja hibridnih vozila Toyota Motor Europe (TME) konstantno raste, kao i njihovo učešće u ukupnoj prodaji u evropskom regionu - dostigavši 52 odsto „miksa“ u prvoj polovini 2019. godine, japanska kompanija nastavlja da lokalizuje proizvodnju komponenti hibridnih pogonskih sistema na tlu Evrope...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje