AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

FIAT predstavnici italijanskog duha na „Buongiorno Italia“ u Beogradu

FIAT predstavnici italijanskog duha na „Buongiorno Italia“ u Beogradu

Modeli FIAT 500L i FIAT Panda na CNG pogon, kao i FIAT 500 i FIAT 500X, svojim prepoznatljivim italijanskim stilom i kvalitetom, uneli su duh Italije u sam centar Beograda, u okviru dvodnevne manifestacije „Buongiorno Italia“...

... koja je počela danas, 30. oktobra, na Trgu Republike, a završava se u subotu, 31. oktobra. Manifestaciji su prisustvovali predstavnici top menadžmenta kompanije FCA Srbija, koji su predstavili izložene modele i njihove karakteristike.

Ovom prilikom posetioci su imali priliku da se na dve lokacije u samom centru grada na licu mesta upoznaju sa modelima brenda FIAT i to: FIAT  500L i FIAT Panda na CNG pogon, FIAT 500 i FIAT 500X.  Osim toga, zainteresovanim građanima podeljeni su vaučeri za test vožnju modela FIAT 500 i FIAT 500X, uz podršku ovlašćenih dilera kompanije FCA Srbija, AK Kole i AK Kompresor. Pored informacija o četiri predstavljena FIAT modela, prisutni su imali mogućnost da dobiju sve relevantne informacije o celokupnoj ponudi FIAT modela.

Model FIAT 500L na CNG, koji se proizvodi u fabrici u Kragujevcu, predstavlja  jedinstveni spot tehnologije i modernih zahteva tržišta u pogledu ekologije. Automobil Fiat 500L sa pogonom na metan ima izuzetni motor 0.9 TwinAir 80KS sa tehnologijom turbo kompresije, koja obezbeđuje sve prilike za zaštitu životne sredine koju metan pruža, ne umanjujući snagu i zadovoljstvo pri vožnji. Model Fiat 500L nije jedini koji je u ponudi vozila na CNG. Model FIAT Panda na CNG ispušta 86 g ugljendioksida po kilometru, što je među najnižim nivoima na tržištu, i koristi svega 3.1 kg metana na 100 km (tokom kombinovanog režima vožnje).

Model FIAT 500 dostupan je u dve verzije (limuzina i kabriolet), sa tri nivoa opreme: Pop, Popstar i Lounge, u 15 različitih spoljašnjih boja i sa više od dvestotine kombinacija enterijera .  Odvažan i zavodljiv, novi model 500 ima čak 1.800 izmena u svom izgledu i performansama , od kojih su svi dizajnirani da uvećaju originalnost i istovremeno učine njegov stil još prefinjenijim. Za sve zaljubljenike u modne detalje nudi i ekskluzivnu mogućnost po imenu ’Druga koža’ (Second Skin) za prilagođavanje izgleda karoserije  primenom jedinstvenog dizajna u zavisnosti od potreba kupaca.

FIAT predstavnici italijanskog duha na „Buongiorno Italia“ u Beogradu

Model FIAT 500X  kombinuje udobnost sa visokim performansama. Model 500X dolazi u dve verzije: prva, u nivoima opreme Pop, Popstar, Lounge poseduje osoben, elegantan stil i namenjena je mladim, dinamičnim i urbanim kupcima. S druge strane, druga verzija u Cross, Cross Plus nivoima opreme poseduje izgled i tehnologiju koji su karakterističniji za terenca i idelano je rešenje za one koji slobodno vreme vole da provode na otvorenom.

Manifestacija „Buongiorno Italia“ fokusirana je na najvažnije stubove italijanske privrede, ali i edukaciju, kulturu i sport, kao i dopunske sadržaje, zastupljene kroz različite radionice i animacije za decu i odrasle. Manifestaciju organizuju Komora italijansko-srpskih privrednika u saradnji sa Gradom Beogradom i Beo-kom servisom.

PR

Novi diler Citroen vozila na Novom Beogradu - Autopromet

Novi diler Citroen vozila na Novom Beogradu - Autopromet

Kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroën vozila i rezervnih delova, proširila je svoju dilersku mrežu na teritoriju Novog Beograda. Sada kupci Citroën vozila mogu pogledati vozila ili obaviti test vožnju i na novoj lokaciji u ulici Autoput br.5 u salonu kompanije Autopromet...

Ken Block driftovao na kineskom putu pod oblake (VIDEO)

Ken Block driftovao na kineskom putu pod oblake (VIDEO)

Pikes Peak, Nordschleife i Goodwood spadaju u najslavnije staze na svetu. Od septembra im se pridružila i atraktivna deonica puta Tianmen Shan Big Gate Road u podnožju planine Tianmen u Kini. Tamo je stigao i Ken Block, a gde je on, tu je i show...

Toyotin 2.0-litarski motor stiže iz Poljske

Toyotin 2.0-litarski motor stiže iz Poljske

Kako prodaja hibridnih vozila Toyota Motor Europe (TME) konstantno raste, kao i njihovo učešće u ukupnoj prodaji u evropskom regionu - dostigavši 52 odsto „miksa“ u prvoj polovini 2019. godine, japanska kompanija nastavlja da lokalizuje proizvodnju komponenti hibridnih pogonskih sistema na tlu Evrope...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje