AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

FIAT Automobili Srbija obeležava Dan žena

FIAT Automobili Srbija obeležava Dan žena

Kompanija FIAT Automobili Srbija (FAS) obeležila je predstojeći praznik, Međunarodni dan žena, svečanim uručivanjem donacije u vrednosti od 5.000 eura Centru za onkologiju i radiologiju Kliničkog centra Kragujevac, a prema izboru žena zaposlenih u ovoj kompaniji.

Generalni direktor kompanije, gospođa Silvija Verneti Blina (Silvia Vernetti Blina) čestitala je Dan žena svim ženama zaposlenim u FAS-u.

 „Želela bih da izrazim svoje veliko zadovoljstvo, jer su žene zaposlene u našoj kompaniji po prvi put učestvovale u realizaciji donacije u korist Centra za onkologiju i radiologiju Kliničkog centra Kragujevac, prateći princip koji FCA primenjuje globalno i po kom je prepoznatljiv širom sveta. Time smo dokazali da žene u FAS-u pružaju neprocenjiv doprinos ne samo našoj kompaniji već i čitavoj zajednici,“ rekla je gđa. Silvija Verneti Blina (Silvia Vernetti Blina), generalni direktor kompanije FIAT Automobili Srbija.

U odabiru institucije koja će dobiti donaciju učestvovale su sve žene zaposlene u kompaniji FIAT Automobili Srbija. Centar za onkologiju i radiologiju Kliničkog centra Kragujevac odabran je kao najadekvatniji, imajući u vidu njegov značaj za život i zdravlje žena u Kragujevcu.

Primopredaji donacije prisustvovao je direktor fabrike Frančesko Ćanća (Francesco Ciancia) i oko trideset žena zaposlenih u kompaniji FIAT Automobili Srbija i to Dijana Spasojević, Dijana Kostić, Ana Marija Delić, Marija Aničić, Nataša Timotijević, Biljana Miljić, Katarina Petrović, Slavica Gavrilović, Marina Vranić, Slađana Stojković, Marija Sarić, Slavica Đorđević, Mirjana Aleksić, Aleksandra Radović, Sanja Rajić Arsenijević, Marija Stojanović, Snežana Ilić, Ljiljana Milosavljević, Marina Laban, Kristina Arsenijević, Anđelka Gajović, Milena Mijović, Sanja Kostić, Vesna Srećković, Anita Ilić i Jelena Mrkić.

FIAT Automobili Srbija obeležava Dan žena

Od samog svog formiranja u Srbiji, kompanija FAS se trudi da bude dobar član zajednice u kojoj posluje. Takav pristup nije svojstven samo u Srbiji, već je to princip koji FCA primenjuje u svim svojim kompanijama i to je nešto po čemu je kompanija postala prepoznatljiva širom sveta. Zbog toga je FAS pokretao i nastaviće da pokreće brojne društveno odgovorne projekte i akcije u korist građana Kragujevca, Šumadije i Srbije.


FIAT Automobili Srbija

Car of the Year 2020 - Toyota Corolla u finalu

Car of the Year 2020 - Toyota Corolla u finalu

Corolla je za kratko vreme ostvarila veliki uspeh na tržištu, a njen kvalitet prepoznao je i međunarodni novinarski žiri izbora za „Automobil godine“ u Evropi koji je Toyotin model C segmenta tržišta svrstao u red glavnih kandidata za ovu laskavu titulu...

Kia XCeed osvojio prestižnu nagradu „Zlatni volan“

Kia XCeed osvojio prestižnu nagradu „Zlatni volan“

Novi krosover primio priznanje za „najbolji auto za manje od 35.000 EUR“  Kijin novi urbani krosover XCeed nedavno je primio priznanje Zlatni volan (Das Goldene Lenkrad) koje se najčešće naziva najvažnijom nemačkom automobilskom nagradom...

Lotus Evija prvi put u akciji (VIDEO)

Lotus Evija prvi put u akciji (VIDEO)

Prvi put, Lotus nam je omogućio da pogledamo prototip modela Lotus Evija u pokretu. Prototip sa brojem 2 testira se u uslovima visokih brzina, a serijska produkcija kreće uskoro...

Novi diler Citroen vozila na Novom Beogradu - Autopromet

Novi diler Citroen vozila na Novom Beogradu - Autopromet

Kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroën vozila i rezervnih delova, proširila je svoju dilersku mrežu na teritoriju Novog Beograda. Sada kupci Citroën vozila mogu pogledati vozila ili obaviti test vožnju i na novoj lokaciji u ulici Autoput br.5 u salonu kompanije Autopromet...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje