AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Google auto stigao u Beograd + FOTO

Google auto stigao u Beograd + FOTO

Beograđanin Bane Andreev snimio je u Ulici Kraljice Natalije u srpskoj prestonici beli Opel Astra automobil sa obeležjima kompanije "Google". Na krovu vozila se nalazi velika kamera koja će snimati gradske ulice...

Vozilo je snimljeno sinoć oko 19 časova u Ulici kraljice Natalije kod broja 15 u Beogradu, naveo je Bane Andreev na svom Google+ profilu. Kompanija Google je u julu podnela zahtev za realizaciju Street View projekta u Srbiji.

Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti, Rodoljub Šabić, rekao je ranije da uslovi koje će ova kompanija morati da ispuni neće biti stroži nego u EU, ali neće ići ni ispod minimuma zaštite privatnosti.

Premijer Srbije Ivica Dačić u maju je bio u poseti Silicijumskoj dolini u okviru ICT misije. Tom prilikom za medije je izjavio da su odnosi sa kompanijom Google dobri.

Google auto stigao u Beograd + FOTO

Google Street View je projekat kompanije Google koji omogućava korisnicima panoramski pogled na ulice mnogih velikih gradova. Projekat je pokrenut 2007. godine.

Preuzeto sa Blic.rs

Renault vozila uz dodatne 4 zimske gume

Renault vozila uz dodatne 4 zimske gume

Po Zakonu o bezbednosti saobraćaja je od prvog novembra je za sve učesnike u saobraćaju obavezno posedovanje  4 zimska pneumatika na automobilu (ako se na kolovozu nalazi sneg, led ili poledica). Ali to ne treba da brine Renault kupce...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje