AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

J.D. Power: Vlasnici Opel Merive najzadovoljniji vozači

J.D. Power: Vlasnici Opel Merive najzadovoljniji vozači

Među kupcima komapktnih vanova, najzadovoljniji su oni koji voze Opel Merivu. U istraživanju zadovljstva kupaca koje je sproveo J.D.Power za 2013. godinu, fleksibilni van iz Ruselhajma ima VOSS index 80.6 procenata, ostavljajući sve konkurente za sobom...

VOSS indeksom( Vehicle Ownership Satisfaction Study), Institut za tržišna istraživanja, J.D. Power and Associates meri zadovljastvo vlasnika automobila koji prosečno voze određeni model 2 godine i imaju adekvatno komparativno iskustvo.

Za Merivu, pobeda u istraživanju J.D. Power za 2013 i titula ” vozila sa najzadovljnijim kupcima u segment kompaktnih vanova prema istraživanju J.D.Power VOSS indeksa u Nemačkoj za 2013. godinu, je poslednje u nizu priznanja koje je osvojila. Meriva je takođe nedavno osvojila ” Golden Steering Wheel” i “Plus X” nagradu. Ovaj favorit klijenata je jedan od najprodavanijih vanova u Evropi. Thomas Simon, potpredsednik odeljenja za kvalitet Opela, smatra da je fleksibilnost koju poseduje Meriva, ključni faktor uspeha.” Da bi pobedio u istraživanju koje organizuje J.D.Power,  automobil mora da bude prihvaćen i van granica matične zemlje, jer niko ne može bolje da proceni kvalitete modela od samih vozača. Ova nagrada predstavlja posebno zadovljstvo jer ona naglašava da ne postoji ništa što Meriva ne može da pruži klijentu u svakodnevnom životu”.

J.D. Power: Vlasnici Opel Merive najzadovoljniji vozači

Položen test praktičnosti sa visokim ocenama

Rezultati ovog testa se redovno objavljuju u magazinu “Auto Test” počev od 2008. godine. Najveće istraživanje među vozačima u Nemačkoj sa oko 18.000 ispitanika proveravam kategorije kao što su odnos kvalitet/pouzdanost, izgled vozila, troškovi posedovanja i servisiranja vozila. Postižući visok nivo zadovljstva u svim kategorijama, Meriva je izbila na prvo mesto u svojoj klasi. Istraživanje je obuhvatilo 25 različitih proizvođača i 106 modela u 10 različitih segmenata vozila.

Opel

Renault vozila uz dodatne 4 zimske gume

Renault vozila uz dodatne 4 zimske gume

Po Zakonu o bezbednosti saobraćaja je od prvog novembra je za sve učesnike u saobraćaju obavezno posedovanje  4 zimska pneumatika na automobilu (ako se na kolovozu nalazi sneg, led ili poledica). Ali to ne treba da brine Renault kupce...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje