AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Agencija za bezbednost saobraćaja - Demanti

Agencija za bezbednost saobraćaja - Demanti

Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije je u ponedeljak, 17. juna 2013. godine na konferenciji za novinare promovisala televizijski spot koji je snimljen na inicijativu Agencije i u saradnji sa kabinetom predsednika Republike Srbije, Tomislava Nikolića. Ideja za kampanju se javila nakon istraživanja Agencije o upotrebi sigurnosnih pojaseva u Srbiji...

Agencija za bezbednost saobraćaja - Demanti

Objava na Facebook profilu Damira Okanovića

 

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić se odazvao pozivu Agencije da bude promoter kampanje. Agencija je osmislila kampanju, organizovala snimanje TV spota i danas taj spot i promovisala u Palati Srbija gde je njeno sedište.

 

Pogledajte vest Vežimo pojas - Poštujmo život! (video).

Nama je drago što je gospodin Damir Okanović prepoznao ideju i rad na njenoj realizaciji kao nešto pozitivno i od opšteg interesa. Međutim gospodin Okanović, predstavnik udruženja građana Komitet za bezbednost saobraćaja danas je na društvenoj mreži facebook naveo sledeće:“Hvala predsedniku Nikoliću što je razumeo i podržao inicijativu Srpskog komiteta za bezbednost saobraćaja i snimio ovaj spot“.

Agencija za bezbednost saobraćaja koja je danas spot predstavila javnosti, distribuirala ga televizijskim stanicama, čiji se znak nalazi na kraju spota, javno demantuje ovakvo krajnje neobjašnjivo istupanje Damira Okanovića. Agencija za bezbednost saobraćaja danas na konferenciji za novinare koju je organizovala nije videla gospodina Okanovića, nije bio ni na snimanju televizijskog spota, nije pripremao njegovo snimanje, nije učestvovao u istraživanju o vezivanju pojaseva koji je, ponavljamo, radila Agencija.

Agencija za bezbednost saobraćaja - Demanti

Predsednik Republike Srbije, Tomislav Nikolić, u spotu Agencije za bezbednost saobraćaja

 

Agencija smatra da javnost treba da bude upoznata sa činjenicom da su današnje izjave Okanovića potpuno neistinite, te da dotični gospodin nema nikakve veze ni sa ovom ni sa bilo kojom drugom kampanjom Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, koja je izgleda opsesija Damira Okanovića iz udruženja građana Komitet za bezbednost saobraćaja.

Da je reč o kampanji Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije potvrđuju i televizijski spot i izveštaji sredstava javnog informisanja, ali je ovaj demanti neophodan jer gospodin Okanović je ovim prisvajanjem našeg proizvoda prešao sve granice tolerancije.

Agencija za bezbednost saobraćaja

Renault vozila uz dodatne 4 zimske gume

Renault vozila uz dodatne 4 zimske gume

Po Zakonu o bezbednosti saobraćaja je od prvog novembra je za sve učesnike u saobraćaju obavezno posedovanje  4 zimska pneumatika na automobilu (ako se na kolovozu nalazi sneg, led ili poledica). Ali to ne treba da brine Renault kupce...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje