AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Sajam automobila u Beogradu 2013 - AMSS

Sajam automobila u Beogradu 2013 - AMSS

Auto-moto savez Srbije predstavlja svoje aktivnosti u hali 4 na beogradskom Sajmu automobila koji se održava od 22. do 31. marta. Prezentacija  AMSS posvećena je unapređenju bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, a posebno najmlađih, za koje smo pripremili potpuno novi mobilni poligon sa saobraćajnom signalizacijom.

Deca će biti u prilici da poligonom provozaju bicikle, sa kompletnom zaštitnom opremom i upoznaju se sa osnovnim saobraćajnim pravilima i znakovima. Predviđeno je da ovakav  pokretni poligon, značajno većih dimenzija i sa više elemenata, ubuduće bude korišćen za takmičenja "Šta znaš o saobraćaju", kao i za edukaciju najmlađih u predškolskim i školskim ustanovama.

Na štandu AMSS mališani, zajedno sa roditeljima, mogu da provere i svoja teorijska znanja  rešavanjem testova, a na raspolaganju im je i kreativna radionica na temu saobraćaja. Najuspešnije očekuju prigodni pokloni.

Pripremljeni su specijalni popusti za sve vozače koji u vreme održavanja ovogodišnjeg Salona automobila odluče da se učlane u AMSS i tako sebi obezbede pomoć na putu u Srbiji i Evropi, kao i veliki broj popusta i ušteda. Cena za sve pakete usluga je 30% niža, pa tako osnovna kartica košta 420 dinara, a super članska kartica, simboličnih 1400 dinara na godišnjem nivou. Sve one koji, u vreme održavanja Sajma automobila, postanu članovi najveće nacionalne organizacije automobilista očekuju i poklon kuponi s kojima će moći da ostvare popust od 10% na sve usluge u lancu auto servisa Tyre+, kao i 5%  popusta na kupovinu auto delova i opreme iz njihovog asortimana.

Sajam automobila u Beogradu 2013 - AMSS

AMS Osiguranje daje promotivni popust od 10% za kasko osiguranje vozila koje uključuje i poklon člansku karticu AMSS. Zainteresovani posetioci našeg štanda moći će da se informišu o potpuno novom proizvodu KASKO LIGHT, kao i o ostalim atraktivnim ponudama AMS Osiguranja. Budući vozači mogu da nabave najnovije izdanje interaktivnog priručnika za pripremu i polaganje vozačkog ispita - „Vozač“, uz sajamski popust od 15%.

Na štandu AMSS organizuje se i prikupljanje potpisa podrške svetskoj kampanji "Koračajmo bezbedno" čiji je cilj unapređenje bezbednosti pešaka kao najugroženije kategorije učesnika u saobraćaju. Ova AMSS akcija je deo globalnog projekta „Decenija bezbednosti u saobraćaju“.

AMSS

Renault vozila uz dodatne 4 zimske gume

Renault vozila uz dodatne 4 zimske gume

Po Zakonu o bezbednosti saobraćaja je od prvog novembra je za sve učesnike u saobraćaju obavezno posedovanje  4 zimska pneumatika na automobilu (ako se na kolovozu nalazi sneg, led ili poledica). Ali to ne treba da brine Renault kupce...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje