AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Akcija kojom Citroën obara s nogu

Akcija kojom Citroën obara s nogu

U pravo vreme, tokom jesenje nabavke novih automobila, kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroën vozila za Srbiju i Crnu Goru, počinje atraktivnu prodajnu akciju za sve modele sa lagera. Vozila koja su na akciji mogu odmah da se dobiju, a vodeći akcijski modeli su Citroën-i C3 i C4, uz već traženi C-Elysée i avangardni C4 Picasso.

Akcija kojom Citroën obara s nogu

Redizajnirani Citroën C3 može se sve češće videti na našim ulicama. Atraktivan, ljubimac i žena i muškaraca, sada može da se nabavi po izuzetno pristupačnim uslovima. Naime, model C3 sa benzinskim motorom i sa paketom opreme koji zadovoljava sve potrebe prosečnog vozača ima cenu 9.990 evra. Pored klima uređaja, kupci dobijaju i 6 vazdušnih jastuka, daljinsko centralno zaključavanje, elektro podizače prednjih stakala, tempomat, radio CD MP3, svetla za maglu, LED dnevna svetla, brave i retrovizore u boji vozila i još puno toga.

Model C4 dugo figurira na našem tržištu kao jedno od najpoželjnijih vozila. Siguran, prostran, udoban, elegantan i praktičan, Citroën C4 je vozilo koje svako želi da vozi. Novi model dobio je notu sportske ekskluzivnosti, koja ga dodatno izdvaja od konkurencije i podiže interesovanje naših vozača. Kompanija Avtonova KAB osluškuje želje potencijanih kupaca i sada izlazi na tržište sa sjajnom ponudom za benzinski model od 95 KS za svega 11.990 evra. Pored svih prednosti, kada sednete za volan ovog lepotana čeka vas i klima uređaj, ABS, 6 vazdušnih jastuka, daljinsko centralno zaključavanje, regulator i limitator brzine, podizači prednjih stakala i ostala korisna oprema, a tu je i poklon: radio CD MP3 i svetla za maglu sa funkcijom osvetljavanja pri skretanju.

Akcija kojom Citroën obara s nogu

Citroën C-Elysée je veoma zainteresovao naše vozače poslednjih meseci, tokom akcije za dizel varijantu ovog vozila. Izgled, izdržljivost, konfor, motoristika i opšti osećaj zadovoljstva i sigurnosti su u C-Elysée-u odneli pobedu i sa lakoćom pomažu kupcima da se opredele za kupovinu ovog sjajnog modela. Karoserija koja je harmonična i prijatna za oko donosi osećaj robusnog vozila, a materijali koji su odabrani za unutrašnjost su atraktivni, izdržljivi i laki za održavanje. Motori su specijalno dizajnirani da optimizuju sve performanse u uslovima vožnje gde su loši putevi ili nekvalitetno gorivo. Sada se na akciji nalazi benzinski model Citroën C-Elysée sa motorom 1.2 VTi po ceni 10.690 evra. Bezbednosni i elektro paket kompletiraju opremu, a izuzetno mala potrošnja dodatno podiže interesovanje za ovaj kvalitetan automobil.

Akcija kojom Citroën obara s nogu

Kompanija Avtonova KAB izlazi sa veoma korektnom ponudom i za novi Citroën C4 Picasso, kao i za sve ostale modele iz proizvodnog programa francuskog proizvođača šarmera na putevima. Akcija traje do isteka zaliha, tako da svi zainteresovani treba da požure kako bi dobili model i boju koju žele. Posetite uvoznika, kompaniju Avtonova KAB, ili nekog od dilera, Tago Car u Novom Sadu ili Raavex Group u Nišu, i zakažite test vožnju kako bi se uverili u kvalitet i vrhunske vozne osobine svih akcijskih modela. Uz akciju su spremljeni i odlični uslovi finansiranja i kasko osiguranja, pa vas pozivamo da posetite Citroën centar, koji se nalazi u Radničkoj 22, prekoputa Ade. Sve dodatne informacije možete dobiti na sajtu www.citroen.rs, kao i putem telefona 011/3538 592 ; 3538-575 i 3538-590, ili na Facebook stranici www.facebook.com/Citroen.Srbija.

AVTONOVA KAB Marketing

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova prenosi informaciju od Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila (OICA) koja pokazuje da je u svetu tokom prošle godine proizvedeno 93.546.599 vozila ( automobili i laka komercijalna vozila)...

123456. . .1595
2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje