AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

5. DSW Oktoberfest u Beogradu

5. DSW Oktoberfest u Beogradu

Nemačko-srpsko privredno udruženje (DSW) organizovalo je 17. i 18. oktobra 2014. godine 5. DSW Oktoberfest u Beogradu na kojem su uživali članovi ovog udruženja, poslovni partneri, mediji i brojni gosti...

5. DSW Oktoberfest u Beogradu

Ovogodišnji beogradski Oktoberfest organizovan je na poslovnom prostoru kompanije Emil Frey Auto Centar na Novom Beogradu.

 

Peti Oktoberfest organizovan je uz podršku ovogodišnjeg partnera Star Importa, generalnog distributera za Mercedes-Benz vozila za Srbiju i Crnu Goru, brojnih sponzora i članova udruženja.

Prisutni su takodje bili u prilici da vide celokupnu gamu Mercedes-Benz putničkih vozila i da saznaju više detalja o vozilima i brendu. Poseban utisak ostavila je V-Klasa, koju prate najprestižniji automobili iz Mercedes-Benz ponude. Tu su bili svi – od skoro predstavljenog modela, nove C-Klase i GLA zatim A-Klase, B-Klase, CLA, E-Klase preko terenskih modela ML i GLK, pa sve do moderne i luksuzne S-Klase. Od komercijalnih vozila predstavljeni su Sprinter, Vito i Citan.

5. DSW Oktoberfest u Beogradu

Rolf-Juergen Seyerle, generalni direktor komapnije Star Import.

 

Kao i proteklih godina, Oktoberfest održan je pod pokroviteljstvom njegove Ekselencije nemačkog ambasadora u Srbiji, Hainz Georg Wilhelm-a, koji je ponovo dobio priliku da dokaže svoju veštinu prilikom tradicionalnog otvaranja prve bačve sa pivom iz samo dva zamaha. Domaćin događaja bio je direktor Delegacije nemačke privrede u Srbiji, gospodin Martin Knapp.

5. DSW Oktoberfest u Beogradu

Njegova Ekselencija nemački ambasador u Srbiji, Hainz Georg Wilhelm.

 

Za dobro raspoloženje 1.200 srpskih i nemačkih gostiju pobrinuo se Dejan Petrović i Big Bend, koji je izvodio muzičke numere u rasponu od tradicionalne bavarske preko međunarodne i domaće muzike.

5. DSW Oktoberfest u Beogradu

Kroz originalni plavo-beli ambijent, originalno nemačko pivo, bavarsku kuhinju i bavarske nošnje kao i razna takmičenja posetioci su se dve večeri osećali kao da se nalaze na Oktoberfestu u Minhenu.

Star Import PR

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova prenosi informaciju od Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila (OICA) koja pokazuje da je u svetu tokom prošle godine proizvedeno 93.546.599 vozila ( automobili i laka komercijalna vozila)...

123456. . .1595
2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje