AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

MojOpel – foto konkurs za sve vlasnike Opela

MojOpel – foto konkurs za sve vlasnike Opela

Kompanija Opel Srbija je u čast slavlja izuzetnog proizvodnog dostignuća - više od 500 miliona vozila isporučenih širom sveta – organizovala takmičenje za sve vlasnike Opel vozila u Srbiji - #MojOpel...

Ukoliko volite da fotografišete i u slučaju da volite Opel automobile, fotografisanje je prilika i da učestvujete na foto konkursu na kome možete da osvojite servis za svog ljubimca i druge vredne nagrade.

U konkurenciju za vredne nagrade ulaze samo fotografije vozila koja su predhodno registrovana na www.myopel.rs portalu sa izabranim dilerom. Svako ko postavi fotografiju svog ljubimca putem Instagram i Twitter kanala na temu “MojOpel” sa obaveznim hashtagovima #MojOpel i #OpelSrbija učestvuje u konkursu. Automobil koji se postuje MORA biti registrovan na myopel.rs portalu - www.myopel.rs sa izabranim dilerom, a profili učesnika na društvenim mrežama moraju biti javni (public) inače predlog neće biti vidljiv, a samim tim neće ući u konkurs. Konkurs traje do 5. juna. Ime pobednika, kao i imena 20 nagrađenih, Opel će objaviti na društvenim mrežama do 05.07.2015.


Opšta pravila konkursa nalaze se na linku https://www.facebook.com/notes/opel-srbija/mojopel/849169525118788


Dragan Nenadović, direktor Opela naglasio da je kompanija želela da uradi nešto više za sve svoje verne kupce i vozače: „Ovaj veliki jubilej činio se kao idealna prilika da uradimo nešto za sve vlasnike Opela u našoj zemlji. Ovo je prilika za sve fanove Opela da osvoje neku od vrednih nagrada, pa i servis u Opel ovlašćenom dilerstvu. Ovo je naš način da našim kupcima kažemo hvala za lojalnost i poverenje.”


PR

Audi RS Q8 kralj Nürburgringa! (VIDEO)

Audi RS Q8 kralj Nürburgringa! (VIDEO)

Audi RS Q8 zvanično je najbrži SUV na stazi Nürburgring. Sa vremenom vožnje od 7:42 pokorio je dosadašnjeg kralja - Mercedes-AMG GLC 63 S, koji je "Zeleni pakao" prešao za 7 minuta i 49 sekundi...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje