AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Hyundai digitalna prodaja vozila

Hyundai digitalna prodaja vozila

Hyundai Motor i digitalni maloprodajni lanac, ,,Rockar’’ danas predstavljaju prvo digitalno maloprodajno iskustvo na svetu kada je automobilska industrija u pitanju, pod nazivom ,,Rockar Hyundai’’...

Rockar Hyundai predstavlja inovativan pristup kupovine novog automobila koji zadovoljava potrebe savremenog kupca, koji pronalazi zadovoljstvo u kupovini putem mreže.

Ovaj nov sistem je u potpunosti orijentisan na kupca i omogućava posetiocima da istražuju, da zakažu test vožnje, da zakažu zamenu nekog automobilskog dela u servisu, da zamene svoje staro vozilo i kupe novo Hyundai vozilo – da plate gotovinom ili različitim finansijskim paketima - sve jednim klikom na miša ili pritiskom na dugme.

Aplikaciji se vrlo jednostavno pristupa 24/7 preko web adrese: www.rockar.com i u samo pet minuta iz svog doma ili kancelarije pomoću računara, tablet računara ili pametnog telefona možete obaviti kupovinu.

Online portal podržan je od strane prodavnice koja se nalazi u gradu Bluewater u Kentu, vodećem mestu u Evropi za odmor i zabavu, koja godišnje privuče preko 27 miliona posetilaca i predstavlja jedno od najvećih trgovinskih centara u Velikoj Britaniji.

Dve godine je trajao razvoj Rockar Hyundai pionirske digitalne platforme, koja je dizajnirana tako da bude jednostavna za korišćenje, fleksibilna, praktična, potpuno transparentna i radi po principu "No - Haggle" cene, što znači da za svakog kupca važi ista cena. U toku procesa kupovine, kupci nisu u obavezi da razgovaraju ni sa kim ako to ne žele.

Osim toga, Rockar Hyundai takođe omogućuje i dodatno iskustvo svakom vlasniku Hyundai vozila kada je servisiranje njihovih vozila u pitanju, pruža im mogućnost da svoje vozilo dovezu u Bluewater prodavnicu - možda dok obavljaju neku kupovinu, dok su u bioskopu ili dok ručaju sa prijateljima na redovno održavanje ili servis vozila.

Simon Dikson, osnivač Rockar.com koji je u automobilskoj industriji i njenoj maloprodaji preko 20 godina prokomentarisao je: ,,Rockar Hyundai zaista ima kupca u svom srcu i ostavlja kupcu potpunu kontrolu. Želimo da kupujete nov automobil sa zadovoljstvom, da ste kod kuće, u vašoj omiljenoj fotelji ili da nas lično posetite u savremenoj digitalnoj prodavnici u Bluewateru."

Toni Whitehorn, predsednik i generalni direktor Hyundai Motor za Veliku Britaniju, prokomentarisao je: "Hyundai veruje da je kupac na prvom mestu i da je potrebno obezbediti mu jedinstveno i prijatno iskustvo kada kupuje nov automobil . Rockar Hyundai je upravo sve to, uzbudljivo i inovativno iskustvo koje koristi najnovije tehnologije kako bi olakšao život kupcima automobila.’’

,,Tradicionalni auto dileri će uvek imati ključnu ulogu kada je kupovina novih automobila u pitanju, međutim, ova onlajn aplikacija kao i digitalna prodavnica daju korisnicima i druge izbore, da to sve urade i pored svojih mnogobrojnih svakodnevnih obaveza.", zaključio je Whitehorn.

Robert Goodman, generalni direktor ,,Bluewater’’ dodao: ,,Ključni pokretači uspeha Bluewatera su evolucija, inovacije i iskustva. Ova uzbudljiva nova digitalna prodavnica Rockar Hyundai upravo najbolje ilustruje ove teme, da stvorimo nešto sasvim jedinstveno, a izbor Bluewater-a za ovaj revolucionarni poduhvat samo dodatno potvrđuje našu poziciju na čelu industrije."

Hyundai PR

Car of the Year 2020 - Toyota Corolla u finalu

Car of the Year 2020 - Toyota Corolla u finalu

Corolla je za kratko vreme ostvarila veliki uspeh na tržištu, a njen kvalitet prepoznao je i međunarodni novinarski žiri izbora za „Automobil godine“ u Evropi koji je Toyotin model C segmenta tržišta svrstao u red glavnih kandidata za ovu laskavu titulu...

Kia XCeed osvojio prestižnu nagradu „Zlatni volan“

Kia XCeed osvojio prestižnu nagradu „Zlatni volan“

Novi krosover primio priznanje za „najbolji auto za manje od 35.000 EUR“  Kijin novi urbani krosover XCeed nedavno je primio priznanje Zlatni volan (Das Goldene Lenkrad) koje se najčešće naziva najvažnijom nemačkom automobilskom nagradom...

Lotus Evija prvi put u akciji (VIDEO)

Lotus Evija prvi put u akciji (VIDEO)

Prvi put, Lotus nam je omogućio da pogledamo prototip modela Lotus Evija u pokretu. Prototip sa brojem 2 testira se u uslovima visokih brzina, a serijska produkcija kreće uskoro...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje