AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Beograd Classic Car Show 2014

Beograd Classic Car Show 2014

Beograđani su i ove godine uživali u najprestižnijem događaju u ovom delu Evrope, manifestaciji "24 sata Elegancije - Concours d'Elegance & Salon of Excellence", spektaklu posvećenom automobilskoj kulturi, rafiniranosti i kvalitetu ručne izrade, kreiranog od strane Aleksandra Đordjevića i Degorsi
luxury consulting...

Beograd Classic Car Show 2014

Subota, 06. septembar je bila u znaku "Beograd Classic Car Show-a 2014" pod pokroviteljstvom UNIQA osiguranja, tokom koga je obeleženo 75. godina beogradskog Grand Prix-a u saradnji sa Srpskim Savezom za Istorijska Vozila, beogradskim Muzejom Automobila i uz veliku podršku Turističke organizacije Beograda (TOB). Paradu oko Kalemegdana su pozdravili mnogobrojni zaljubljenici u klasične automobile, uživajući u spektakularnim modelima karoserija touring Superleggera.

Na platou Grand Casina Beograd, dugogodišnjeg domaćina "Concours d'Elegance 2014", su blistali najlepši modeli klasičnih automobila iz cele Evrope, odabranih specijalno za ovu priliku, a stručni žiri predvođen poznatim kolekcionarom Giuliano Bensi-jem, je dodelio "Chivas Best of Show 2014" nagradu, jedinstvenom Alfa Romeo 6c 2500 Touring iz 1939te godine, famoznog kolekcionara Corrado Lopresta, u žestokoj konkurenciji automobila famoznih karoserista Touring Superleggera, dok je holandski kolekcionar Anthony Hertzberger sa svojim  Ferrari 212 Inter Ghia Coupe export lungo iz 1952 osvojio TAG Heuer Best in Class pehar.

Beograd Classic Car Show 2014

Internacionalni gosti 24 sata Elegancije i pobednici Beogradskog Classic Car Show-a, su otišli iz našeg grada kao najpoželjniji ambasadori kako 24 sata Elegancije, tako i kao najbolja reklama za naš grad.

PR

Audi RS Q8 kralj Nürburgringa! (VIDEO)

Audi RS Q8 kralj Nürburgringa! (VIDEO)

Audi RS Q8 zvanično je najbrži SUV na stazi Nürburgring. Sa vremenom vožnje od 7:42 pokorio je dosadašnjeg kralja - Mercedes-AMG GLC 63 S, koji je "Zeleni pakao" prešao za 7 minuta i 49 sekundi...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje