AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Peugeot Kisbee skuter sa sjajnom cenom i osobinama

Peugeot Kisbee skuter sa sjajnom cenom i osobinama

Da se na tržištu može naći skuter koji objedinjuje udobnost, atraktivnost, kvalitet i povoljnost potvrđuje ponuda Alta&Verano Motors-a sa modelom Peugeot Kisbee. Ovaj skuter ispunjava sve zahteve gradskih vozača, udoban je i okretan, a svojim dizajnom privlači pažnju na svakom kilometru...

Pokreće ga agregat zapremine 50ccm, maksimalne snage 3.7 ks, sa prosečnom potrošnjom goriva od 2,8l/km. Pored uštede goriva, značajna je i ušteda na vremenu jer se skuterom lako stiže na željenu destinaciju.

Cena ovog modela na popustu je 1260 evra, a omogućene su i povoljnosti kod plaćanja, u vidu čekova, platnih kartica ili klasičnih bankarskih kredita. Garancija na sve Peugeot skutere je dve godine.
Peugeot Kisbee dolazi u nekoliko atraktivnih boja, pa možete izabrati baš onu koja odražava Vaš karakter.

Više informacija o ovom modelu ali I svim drugima, potražite na web sajtu www.peugeot-skuteri.rs ili  pozivom na telefon 011/3094-500.

Verano Motors

Audi RS Q8 kralj Nürburgringa! (VIDEO)

Audi RS Q8 kralj Nürburgringa! (VIDEO)

Audi RS Q8 zvanično je najbrži SUV na stazi Nürburgring. Sa vremenom vožnje od 7:42 pokorio je dosadašnjeg kralja - Mercedes-AMG GLC 63 S, koji je "Zeleni pakao" prešao za 7 minuta i 49 sekundi...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje