AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

JEEP - UNIQA ski trka na Kopaoniku

JEEP  - UNIQA ski trka na Kopaoniku

Tokom trajanja 21. po redu Kopaonik biznis foruma u periodu od 04. do 06. marta 2014. godine,  brend JEEP će tradicionalno održati skijaško takmičenje otvoreno za sve zainteresovane. Ski trka je planirana za 4. marta stazi Karaman greben  u saradnji s UNIQA osiguranjem kao i  JP “Skijališta Srbije”.

Nakon završetka trke planirana je dodela atraktivnih nagrada najbržim skijašima kao i nezvanično druženje sa predstavnicima Jeep brenda koji su na raspolaganju svim onima koji žele da saznaju  nešto više o modelima kao i vrednostima Jeep Brenda.

Jeep je brend koji u ponudi ima modele vozila koja su namenjena avanturistima s  željom za konstantnim izazovima  i radoznalim pogledom na svet oko sebe. Već više od 70. godina Jeep modeli osvajaju puteve koji svojom surovošću i nepristupačnošču privlače pažnju svih Jeep zaljubljenika.

Učesnici Kopaonik biznis foruma, gosti i posetioci imaće priliku da se detaljno upoznaju sa JEEP brendom koji je prisutan na Kopaoniku od samog otvaranja ski sezone. U okviru MK Mountain Resorta stacioniran je JEEP info pult gde će svi zainteresovani imati priliku bliže da se upoznaju sa gamom JEEP brenda kao i mogućnostima zakazivanja test vožnji modela Grand Cherokee kao i Wrangler.

FAS

Toyota Start Your Impossible Talk na Belom dvoru (FOTO)

Toyota Start Your Impossible Talk na Belom dvoru (FOTO)

Toyota Srbija je organizovala druženje srpskih (para)olimpijaca s predstavnicima medija i VIP zvanicama na Belom dvoru, na kome su Saška Sokolov, Goran i Ivana Maksimović i Dejan Majstorović govorili o svojim karijerama i  pripremama za Igre koje će sledeće godine biti održane u Japanu...

Otvoren novi Volvo Car centar Beograd

Otvoren novi Volvo Car centar Beograd

U četvrtak 28.novembra 2019. godine otvoren je novi velelepni prodajno servisni centar u Beogradu. Volvo Car centar Beograd nalazi se na adresi Auto-put za Novi Sad 98 u Zemunu...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje