AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Toyota najuspešnija u TUV izveštaju za 2014. godinu!

Toyota najuspešnija u TUV izveštaju za 2014. godinu!

Toyota je najuspešnija marka u TÜV izveštaju za 2014, već četvrtu godinu zaredom. U najnovijem izdanju izveštaja koji je danas objavila vodeća njemačka agencija za tehnički pregled - TÜV, čak 15 Toyotinih modela su vodeći među „Top 10“ u svim kategorijama a Prius zauzima prvo mesto u dve kategorije...

Toyota Prius je ponovo pokazao najmanje kvarova u kategoriji vozila od četiri do pet godina starosti i ove godine u kategoriji od šest do sedam godina starosti vozila.  Izvanredne performanse Priusa ponovno naglašavaju visoku pouzdanost Toyotinih hibridnih vozila i njihovog hibridnog pogonskog agregata. Toyota dominira kategorijama za vozila starija od pet godina, što dokazuje vrhunsku dugotrajnost i dugovečnost Toyota vozila.

Dve do tri godine :
# 3 Toyota iQ , # 9 Toyota Avensis

Četiri do pet godina:
# 1 Toyota Prius , # 8 Toyota Auris

Šest do sedam godina :
# 1 Toyota Prius , # 6 Toyota Corolla Verso , # 7 Toyota RAV4 , # 9 Toyota Yaris

Osam do devet godina :
# 2 Toyota Corolla Verso , # 3 Toyota RAV4 , # 5 Toyota Avensis , # 8 Toyota Corolla

Deset do jedanaest godina :
# 2 Toyota RAV4 , # 3 Toyota Corolla , # 4 Toyota Yaris

Toyota je već nekoliko godina vodeća u izveštajima TÜV-a. Ponovljeni uspeh i u ovogodišnjem izveštaju daje još jedan dokaz o visokoj pouzdanosti i dugoročnoj izdržljivosti Toyotinih vozila.

Prvi put objavljen pre četrdeset godina, godišnji izveštaj TÜV postao je koristan vodič za kupce prikazujući dugoročnu pouzdanost i sveukupni kvalitet vozila dostupnih na tržištu danas.

Većina svih obaveznih tehničkih pregleda u Njemačkoj se sprovodi kroz razne delove TÜV organizacije.  Izveštaj za 2014.godinu se bazira na 8 miliona vozila pregledanih od strane TÜV-a u razdoblju od jula 2012. godine do juna 2013. godine.

Toyota Srbija PR

Audi RS Q8 kralj Nürburgringa! (VIDEO)

Audi RS Q8 kralj Nürburgringa! (VIDEO)

Audi RS Q8 zvanično je najbrži SUV na stazi Nürburgring. Sa vremenom vožnje od 7:42 pokorio je dosadašnjeg kralja - Mercedes-AMG GLC 63 S, koji je "Zeleni pakao" prešao za 7 minuta i 49 sekundi...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje