AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Seat Leon ST Cupra na prvim špijunskim fotografijama

Seat Leon ST Cupra na prvim špijunskim fotografijama

Još tokom predstavljanja modela Seat Leon ST, otvoreno se govorilo o sportskoj verziji Cupra, koja bi trebala stići na tržište polovinom sledeće godine. Da to nisu bile samo spekulacije, govore najnovije fotografije, na kojima je Seat Leon ST Cupra bez maske!

Pogledajte vest: Seat Leon 1.2 TSI.

 

Ispod "haube" svoje mesto će pronaći 2.0 TFSI motor (turbo-benzinski agregat sa 4 cilindra), koji je dobro poznat iz drugih modela iz koncerna. Karakteristike motora i performanse atraktivnog karavana još uvek nisu poznati, ali očekuje se maksimalna snaga motora od 300 KS.

Pogledajte vest: Seat Leon ST : Sportski dizajn, prtljažnik od 587 L i 4x4.

 

Prema onom što vidimo na "špijunskim" fotografijama, Seat Leon ST Cupra imaće niže oslanjanje, a od standardne verzije će se razlikovati po crvenim kočionim elementima i cevima izduvnog sistema. Prema očekivanjima, nova verzija karavanskog Leona biće predstavljena na martovskom sajmu automobila u Ženevi.

Seat Leon ST Cupra na prvim špijunskim fotografijama

Iako na maski hladnjaka i vratima prtljažnika vidimo oznaku FR, ovo je sigurno najsnažnija verzija modela Leon.

Foto: Gmotors

Audi RS Q8 kralj Nürburgringa! (VIDEO)

Audi RS Q8 kralj Nürburgringa! (VIDEO)

Audi RS Q8 zvanično je najbrži SUV na stazi Nürburgring. Sa vremenom vožnje od 7:42 pokorio je dosadašnjeg kralja - Mercedes-AMG GLC 63 S, koji je "Zeleni pakao" prešao za 7 minuta i 49 sekundi...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje