AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Opel Fest – Nagrada za pređenih milion kilometara

Opel Fest – Nagrada za pređenih milion kilometara

Kompanija Opel juče je u okviru Opel Festa dodelila nagradu Mirku Vujinoviću, taksisti iz Bača, koji je svojom Opel Zafirom za sedam godina prešao preko milion kilometara. Gospodin Mirko Vujinović je svoju Zafiru kupio 2006. godine sa pređenih 117.000 kilometara, a danas je ne kilometar satu cifra od preko 1.230.000km...

Opel Fest – Nagrada za pređenih milion kilometara

Direktor Opela za Srbiju, Dragan Nenadović i Mirko Vujinović "milioner"

 

Opel Zafira svakodnevno prelazi 400-500km na relaciji Novi Sad – Bač, i tako mesečno dostiže i preko 15.000 pređenih kilometara. “Ovoliku kilometražu postigao sam pre svega zahvaljujući redovnom održavanju”, ističe Mirko Vujinović i dodaje da se nada da će sa svojom Zafirom preći i više od dva miliona kilometara, a da će nakon toga kupiti novu Zafiru Tourer.

Direktor kompanije Opel, gospodin Dragan Nenadović, dodelio je juče na Opel Festu vaučer za bespaltan servis za Opel Zafiru do kraja njenog radnog veka. “Ponosni smo što u redovima naših vozača imamo ovakve ljude. Nadamo se da će ova Zafira preći još mnogo kilometara na zadovoljstvo svoga vlasnika”, istakao je gospodin Nenadović.

Opel Fest – Nagrada za pređenih milion kilometara

Mirko Vujinović ispred Opel Zafire, u kojoj je prešao preko 1 milion kilometara

 

Milionska Opel Zafira proizvedena je 2000. godine, opremljena je motorom od 1.6 litara sa 104ks i ugrađen joj je i pogon na TNG.

Opel

Audi RS Q8 kralj Nürburgringa! (VIDEO)

Audi RS Q8 kralj Nürburgringa! (VIDEO)

Audi RS Q8 zvanično je najbrži SUV na stazi Nürburgring. Sa vremenom vožnje od 7:42 pokorio je dosadašnjeg kralja - Mercedes-AMG GLC 63 S, koji je "Zeleni pakao" prešao za 7 minuta i 49 sekundi...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje