AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Svetska premijera novog modela Subaru LEVORG

Svetska premijera novog modela Subaru LEVORG

Fudži teška industrija, proizvođač automobila marke Subaru, svetu je po prvi put predstavila prototip novog modela pod nazivom  LEVORG na 43. Salonu autmobila u Tokiju...

Svetska premijera novog modela Subaru LEVORG

U razvoju automobila Subaru je oduvek težio ka sportskim performansama koje ističu užitak u vožnji. Novi model LEVORG predstavlja plodove zalaganja Subarua, koji ne samo da nudi užitak u vožnji, već poseduje i praktične sposobnosti koje osiguravaju vožnju bez stresa, čak i na dugim relacijama. LEVORG je oličenje dugogodišnjih dostignuća kompanije Subaru i simbolizuje najnovije standarde. Cilj razvoja ovog vozila je da svaki kupac koji ga poseduje bude više nego zadovoljan.

Tokom godina, Subaru je razvio znanje u proizvodnji automobila koji pružaju uživanje i mir u vožnji. Svo znanje je upotrebljeno u produkciji novog modela LEVORG, dok je pažnja pridavana i najsitnijim detaljima uz stalnu ideju da Subaru želi da svojim kupcima pruži najbolje, automobil sportskih karakteristika za vožnju i po gradu.

Svetska premijera novog modela Subaru LEVORG

LEVORG ima moć da vožnju učini glatkom, ali živom. Motor je smešten nisko, što mu omogućava malu potrošnju, pun kapacitet, a horizontalno je postavljen sa direktnim ubrizgavanjem, a dolazi u dva tipa. Novorazvijen model 1.6 i 2.0 sa direktnim ubrizgavanjem, koji pružaju jedinstven užitak u vožnjji zbog visokog stepena obrtnog momenta.

Svetska premijera novog modela Subaru LEVORG

LEVORG karakteriše moderan dizajn sportskog automobila sa prostranim unutrašnjim kapacitetom. Kvalitetan enterijer sa osvrtom na najmanje detalje, maksimalno iskorišćnenim prostorom i prvoklasnim komforom. Takođe, novi LEVORG opremljen je sa tehnologijom nove generacije EyeSight, po kojoj je Subaru svetski poznat, dok  nabrojani aspekti predstavljaju budućnost ovog brenda uz zadovoljstvo kupaca koje prevazilazi očekivanja.

LEVORG će se naći u prodaji od proleća 2014. godine.

Subaru



Audi RS Q8 kralj Nürburgringa! (VIDEO)

Audi RS Q8 kralj Nürburgringa! (VIDEO)

Audi RS Q8 zvanično je najbrži SUV na stazi Nürburgring. Sa vremenom vožnje od 7:42 pokorio je dosadašnjeg kralja - Mercedes-AMG GLC 63 S, koji je "Zeleni pakao" prešao za 7 minuta i 49 sekundi...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje