AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

BMW Srbija mobilna aplikacija za Android operativni sistem

BMW Srbija mobilna aplikacija za Android operativni sistem

U utorak, 12.11.2013. godine, na  web stranici Google Play, zvanično je objavljena BMW Srbija mobilna aplikacija za Android operativni sistem, namenjena svim ljubiteljima i vlasnicima BMW vozila...

Aplikacija sadrzi najnovije akcijske ponude novih BMW modela, odabrane specifikacije korišćenih vozila, galeriju pozadinskih slika za mobilni uređaj i linkove koji vode ka nalozima BMW Srbija, pozicioniranim na društvenim mrežama i međunarodnim sajtovima BMW M Performance i BMW TV.

Aplikacija takođe sadrži najbitnije kontakt podatke BMW-ovih prodajnih i servisnih savetnika, kontakt forme putem kojih klijenti mogu da se prijave za test vožnju ili zakažu servis, informacije o zameni automobila po sistemu staro za novo, kao i informacije o BMW Financial Services, BMW Mobility i BMW Srbija dilerskoj mreži.

BMW Srbija mobilnu aplikaciju možete preuzeti pretragom ključne reči "BMW Srbija" na Google Play-u, ili klikom na sledeći link: http://bit.ly/17OPEIi.

Delta Motors

Audi RS Q8 kralj Nürburgringa! (VIDEO)

Audi RS Q8 kralj Nürburgringa! (VIDEO)

Audi RS Q8 zvanično je najbrži SUV na stazi Nürburgring. Sa vremenom vožnje od 7:42 pokorio je dosadašnjeg kralja - Mercedes-AMG GLC 63 S, koji je "Zeleni pakao" prešao za 7 minuta i 49 sekundi...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje