AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Subaru na 43. Salonu automobila u Tokiju

Subaru na 43. Salonu automobila u Tokiju

Proizvođač automobila Subaru, kompanija "Fudži teška industrija" iz Japana objavila je kako će izgledati njihov nastup na 43. Salonu automobila koji će se održati u Tokiju krajem novembra 2013. godine. Glavna tema subaruovog štanda biće u skladu sa filozofijom Subaru brenda koja glasi "poverenje u pokret" (Confidence in Motion).

Subaru na 43. Salonu automobila u Tokiju

Kroz modele i interaktivne ekrane koji će činiti njihov izložbeni prostor Subaru će prikazati svoju viziju budućnosti kroz slogan "uživanje i spokoj u vožnji" koji čini osnovni pokazatelj njihovog posvećenja i kvaliteta koji nude kupcima.

Na salonu automobila u Tokiju 2013 Subaru će po prvi put svetskoj javnosti predstaviti svoj novi sportski karavan pod nazivom "levrog" u formi prototipa. Ovaj model razvijen je kao ponuda novog koncepta automobila na japanskom tržištu. Subaru je u razvoj ovog vozila uložio sva svoja najnovija tehnološka dostignuća kako bi na najbolji način objedinio vožnju, bezbednost i zaštitu okoline na visokom nivou.

Budućnost Subarua moći će da se vidi i kroz ponudu ostalih modela koji će biti izloženi. Ciljevi ovog poznatog proizvođača automobila u tehnološkom smislu biće očigledni kroz pojavu modela "subaru viziv evolušn koncept", a kada se radi o trendu razvoja gradskih SUV automobila Subaru nudi predlog u vidu modela "kros sport dizajn koncept".

Subaru na 43. Salonu automobila u Tokiju

Novi subaruov model "levrog" izdvaja se izvanrednim i modernim dizajnom sa sportskim duhom. Najviše nudi na planu upravljivosti, bezbednosti i čistoće izduvnih gasova u kombinaciji sa praktičnošću karavan automobila. To je novi tip sportskog karavana koji napada japansko automobilsko tržište.


"Levrog" u sebi objedinjuje najnaprednija tehnološka rešenja, a opremljen je novo-razvijenim 1.6-litarskim poprečno postavljenim turbo "DIT" motorom sa direktnim ubrizgavanjem koji nudi vrhunski užitak u vožnji i odlične performanse što se tiče zaštite okoline. Ugrađena je i nova generacije bezbednosnog sistema "aj sajt" i po prvi put predstavljena kontrola "servo" pojačanja upravljača.

 

Za specijalizovane novinare koji će pratiti događanja na 43. Salonu automobila u Tokiju Subaru će organizovati brifing sa predsednikom "Fudži teške industrije" Jasujuki Jošinagom 20. novembra na svom štandu dok će za sve ostale koji budu zainteresovani za dešavanja sa subaruovog štanda u Tokiju biti otvoren specijalni web-sajt www.subaru.jp/tms2013.

PR

Toyota Start Your Impossible Talk na Belom dvoru (FOTO)

Toyota Start Your Impossible Talk na Belom dvoru (FOTO)

Toyota Srbija je organizovala druženje srpskih (para)olimpijaca s predstavnicima medija i VIP zvanicama na Belom dvoru, na kome su Saška Sokolov, Goran i Ivana Maksimović i Dejan Majstorović govorili o svojim karijerama i  pripremama za Igre koje će sledeće godine biti održane u Japanu...

Otvoren novi Volvo Car centar Beograd

Otvoren novi Volvo Car centar Beograd

U četvrtak 28.novembra 2019. godine otvoren je novi velelepni prodajno servisni centar u Beogradu. Volvo Car centar Beograd nalazi se na adresi Auto-put za Novi Sad 98 u Zemunu...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje