AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Članovi Globetrotter kluba 2014. godine putuju u Brazil!

Članovi Globetrotter kluba 2014. godine putuju u Brazil!

Nema sumnje da su ekskluzivne prodajne kampanje, u kojima su u ponudi Volvo kamioni s posebnim promotivnim paketima, uključujući luksuzno putovanje na jednu od najboljih svetskih destinacija, već veoma dobro poznate i priznate među mnogim klijentima kompanije Volvo Trucks, tržište Srednja i istočna Evropa.

Ovogodišnja kampanja za Euro 6 kamione iz najnovije FH serije je upravo počela i ovoga puta destinacija je Brazil!
 
Ekskluzivna prodajna kampanja upravo je počela u svim državama koje pripadaju kompaniji Volvo Trucks tržište Srednja i istočna Evropa, uključujući i Srbiju.

U kampanji, kupovina novog Volvo FH vozila ne znači samo nabavku jednog od najsavremenijih kamiona, već se dobija i ulaznica za svet avantura putem učlanjenja u Globetrotter klub.

Kupci koji se odluče za ovu specijalnu ponudu i kupe ili jedno vozilo FH13 42T 500KS EURO6 (alternativno 62R šasija) sa Globetrotter kabinom, ili tri vozila FH13 42T 460KS EURO6 (alternativno 62R šasija) sa  Globetrotter kabinom, oba sa bogatim specifikacijama, Euro 6 motorima, brojnim, do sada neviđenim inovativnim funkcijama i uslugama koje maksimalno povećavaju ekonomičnost potrošnje goriva, udobnost i bezbednost, imaće mogućnost da se pridruže klubu Globetrotter na nezaboravnom putovanju u Brazil sledeće godine.

Putovanje započinje u novembru 2014. godine, a, osim mnogobrojnih nezaboravnih avantura, obuhvata, između ostalog, posetu fabrici Volvo u Kuritibi, nekoliko dana čiste magije u Riju, kao i neradne dane na sunčanim plažama luksuznog brazilskog letovališta.

Detalji o ovoj izuzetnoj ponudi koja će trajati do kraja marta 2014. godine, dostupni su na prodajnim mestima kompanije Volvo Trucks u Srbiji, kao i na www.volvotrucks.rs.

Volvo Trucks Serbia

Car of the Year 2020 - Toyota Corolla u finalu

Car of the Year 2020 - Toyota Corolla u finalu

Corolla je za kratko vreme ostvarila veliki uspeh na tržištu, a njen kvalitet prepoznao je i međunarodni novinarski žiri izbora za „Automobil godine“ u Evropi koji je Toyotin model C segmenta tržišta svrstao u red glavnih kandidata za ovu laskavu titulu...

Kia XCeed osvojio prestižnu nagradu „Zlatni volan“

Kia XCeed osvojio prestižnu nagradu „Zlatni volan“

Novi krosover primio priznanje za „najbolji auto za manje od 35.000 EUR“  Kijin novi urbani krosover XCeed nedavno je primio priznanje Zlatni volan (Das Goldene Lenkrad) koje se najčešće naziva najvažnijom nemačkom automobilskom nagradom...

Lotus Evija prvi put u akciji (VIDEO)

Lotus Evija prvi put u akciji (VIDEO)

Prvi put, Lotus nam je omogućio da pogledamo prototip modela Lotus Evija u pokretu. Prototip sa brojem 2 testira se u uslovima visokih brzina, a serijska produkcija kreće uskoro...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje