AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Auto Nena Still - Servisna akcija u Peugeot centru u Zemunu

Auto Nena Still - Servisna akcija u Peugeot centru u Zemunu

Kompanija Auto Nena Still, otvaranjem modernog Peugeot centra u Zemunu, nedavno je postala ovlašćeni diler Peugeot-a i u svom prodajnom salonu nudi veliki izbor putničkih i komercijalnih vozila ovog poznatog proizvođača...

Povodom otvaranja, obezbeđena je i akcija koja podrazumeva kontrolu vozila pred zimski period kao i zamenu pneumatika (montaža i demontaža) koja se odnosi na sve tipove Peugeot vozila (kako privatnih tako i službenih) i trajaće od 15. oktobra do 1. decembra 2013. godine.

Najvažnije od svega, ova akcija je potpuno besplatna sa ciljem da se budući klijenti upoznaju sa novim Peugeot centrom u Zemunu.

Tokom trajanja akcije kontrolisaće se sledeći sklopovi:
upravljački mehanizam, kočioni sistem (nivo istrošenosti diskova i kočnih obloga), sistem hlađenja motora (zaptivenost, kvalitet rashladne tečnosti), ispravnost prednjeg i zadnjeg trapa, ogibljenja, ispravnost osvetljenja, nivo ulja u motoru, stanje akumulatora (kapacitet, kvalitet elektrolita), stanje i istrošenost pneumatika.
Za sve sve eventualne potrebne radove kao i rezervne delove biće obezbeđen i adekvatan popust.

Obavezno  zakazivanje termina provere automobila kao i zamena pneumatika na broj telefona 011 307-25-00.

Auto Nena Still, Cara Dušana 205 a, Zemun

Novi TV spot za Lexus nastao je u Srbiji

Novi TV spot za Lexus nastao je u Srbiji

Lexus je nedavno krenuo sa svetskom reklamnom kampanjom za redizajnirani model RX, a ono što je posebno interesantno za nas u Srbiji jeste činjenica da je TV sport za ovaj novitet kompletno snimljen tokom leta u Beogradu i okolini...

BMW 5 Touring (2024)
Slika nedelje