AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Poseban letnji specijalitet, Focaccia Mediteran, sada dostupan u VIVA

Poseban letnji specijalitet, Focaccia Mediteran, sada dostupan u VIVA

Ljubitelji mediteranske kuhinje će pronaći nov brzi obrok po njihovom ukusu na OMV benzinskim stanicama sa VIVA restoranima/prodavnicama: Focaccia Mediteran se sastoji od hrskavog Focaccia hleba punjenog blago grilovanim pilećim grudima, sušenog paradajza, blagog sira i začinjenog ukusnim pesto sosom od paradajza.

Ukusna hrana postaje još ukusnija kada je vruća i hrskava: zato Focaccia Mediteran će brzo biti zagrejana ako to žele potrošači, kako bi bio vruć i hrskav. Želite li samo nešto da prezalogajite ili vam treba nešto brzo u varijanti za poneti: ukusni VIVA brzi obroci su specijaliteti koji će vam uvek udovoljiti - bez obzira da li želite da ih pojedete na licu mesta na OMV stanici ili da vam budu savršen saputnik.

Svi VIVA brzi obroci se pripremaju sveži, nekoliko puta tokom dana, kako bi ispunili naše visoke standarde kvaliteta. Za više informacija o benzinskim stanicama sa VIVA, molimo Vas posetite www.omv.co.rs.

OMV

Audi RS Q8 kralj Nürburgringa! (VIDEO)

Audi RS Q8 kralj Nürburgringa! (VIDEO)

Audi RS Q8 zvanično je najbrži SUV na stazi Nürburgring. Sa vremenom vožnje od 7:42 pokorio je dosadašnjeg kralja - Mercedes-AMG GLC 63 S, koji je "Zeleni pakao" prešao za 7 minuta i 49 sekundi...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje