AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Reklama sa bujnim grudima izazvala 517 saobraćajnih nezgoda u Moskvi

Reklama sa bujnim grudima izazvala 517 saobraćajnih nezgoda u Moskvi

Bujne ženske grudi su za mnoge muškarce veoma zanimljiva tema za "posmatranje". Ovo je i dokazala agencija Sarafan Advertising Agency, koja je u Moskvi nedavno postavila 30 reklamnih banera sa temom ženskih grudi, preko kojih piše "bujne obline privlače". Šta mislite, koje su posledice?

Pogledajte vest: Šokantna reklama - Nissan GT-R Nismo isekao protivnike na komade.

 

Zanimljivo je, da je samo tokom jednog dana, u blizini reklamnih banera zabeleženo 517 saobraćajnih nezgoda. Jedan od intervjuisanih vozača, Ildar Jurijev, rekao je da je išao na sastanak i da je video ženske grudi na reklami, a u tom trenutku je usledio udarac u kombi. On je zakasnio na sastanak, a pitanje je da li će osiguranje da isplatiti nastalu štetu.

Pogledajte vest: Toyota GT86 i ljubomorne supruge - Reklama meseca!

 

Sama agencija je objavila, da je njihova kampanja privukla veliku pažnju javnosti, i da će agencija pokriti štetu koja je nastala. "Želimo na tržište da uvedemo novi reklamni format, u kojem će kompanije za reklamiranje da koriste bočnu stranu kombija. To je za nas dobra alternativa."

Automagazin.rs

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova prenosi informaciju od Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila (OICA) koja pokazuje da je u svetu tokom prošle godine proizvedeno 93.546.599 vozila ( automobili i laka komercijalna vozila)...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje