AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

EKO Serbia - Otvaranje škole Jefimija u Obrenovcu

EKO Serbia - Otvaranje škole Jefimija u Obrenovcu

Kompanija EKO Serba a.d. uspešno je završila radove na renoviranju škole „Jefimija“ iz Obrenovca. Realizovanje ove donacije, u saradnji sa kancelarijom grada i upravom škole, obavljeno je vrlo efikasno i škola je danas 1.septembra otvorila vrata obnovljene škole za đake i nastavnike...

EKO Serbia - Otvaranje škole Jefimija u Obrenovcu

U prisustvu medija i partnera, kompanija EKO Serbia je u julu mesecu najavila realizovanje donacije u iznosu od 6.000.000 dinara sa ciljem da se jedna od škola koje su bile teško pogođene poplavama u Obrenovcu – OŠ “Jefimija”, renovira i spremi na vreme za početak nove školske godine.

Navedeni iznos utrošen je kako bi se u školi sanirala šteta na zidovima i instalacijama,  zamenili podovi i obnovila fiskulturna sala, kao i dvorište. U toku prethodna dve meseca organizovani su radovi u školi i zajedničkim snagama uz podršku uprave grada, škole i kompanije donatora EKO Serbia, radovi su završeni i danas, 1. septembra 2014. godine, škola je počela sa radom, na veliku radost osnovaca iz Obrenovca.

Povodom svečanog početka nove školske godine u novim obnovljenim prostorijama, nastavnici i učenici  škole Jefimija iz Obrenovca priredili su svečanu priredbu.

Otvaranju škole će prisustvovati gradonačelnik grada Beograda, gospodin Siniša Mali, pomoćnica gradonačelnika Irena Vujović, generalni direkor kompanije EKO Serbia Goran Dejanović, koji se i obratio prisutnima na svečanosti.

EKO Serbia - Otvaranje škole Jefimija u Obrenovcu

Direktor škole, gospodin Dragan Jovanović, organizovao je obilazak i razgledanje škole za goste i medije i zahvalio se u ime svih učenika i zaposlenih na uloženom trudu i donaciji, da škola ponovo oživi i započne sa radom.  

Generalni direktor EKO Serbia, gospodin Goran Dejanović, je u ime kompanije donatora poželeo đacima srećan polazak u školu, da uživaju u drugarstvu, druženju i učenju, podsećajući da se neosvrću na ružne stvari iz prošlosti, već samo na lepe u budućnosti.

EKO Serbia - Otvaranje škole Jefimija u Obrenovcu

Gradonačelnik Beograda, gospodin Siniša Mali, poželeo je svim đacima uspešan početak školske godine, da budu dobri đaci i uživaju u školskim danima. Istakao je da je škola Jefimija najlepša koju je ikada video i da je prijatno iznenađen jer na njoj nema nijednog ispisanog grafita. On se posebno zahvalio kompaniji EKO Serbia na donaciji od 6.000.000 dinara, zahvaljujući kojoj je škola rekonstruisana na vreme.

U društvu košarkašice Nataše Kovačević, svi prisutni su posmatrali revijalnu utakmicu đaka,dok se gradonačelnik oprobao i u ulozi košarkaša.

Cilj svih aktivnosti kompanije EKO Serbia a.d. jeste poslovanje u skladu sa osnovnom vizijom kompanije - Biti prvi izbor potrošača, obezbediti usluge i proizvode vrhunskog kvaliteta, brinući ujedno o našim zaposlenima, lokalnoj zajednici i očuvanju prirodne sredine.

EKO Serbia

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova prenosi informaciju od Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila (OICA) koja pokazuje da je u svetu tokom prošle godine proizvedeno 93.546.599 vozila ( automobili i laka komercijalna vozila)...

123456. . .1595
2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje