AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Opel ADAM stigao u Srbiju

Opel ADAM stigao u Srbiju

Sa potpuno novim ADAM-om, Opel je na tržište Srbije doveo mali, šik, gradski automobil koji stvara sve veće mogućnosti u modno-nadahnutom A segmentu. Opel ADAM kombinuje smelu, moćnu konstrukciju sa mogućnostima za gotovo bezbrojne personalizacije, što svakog ADAM-a čini potpuno jedinstvenim...

Opel ADAM stigao u Srbiju

Direktor Opela za Srbiju, Dragan Nenadović

 

Sve prednosti Opel ADAM-a Opel je sinoć predstavio domaćoj publici na promociji u Beogradskom lokalu Supermarket.

“Novi ADAM nudi veliki potencijal za rast našeg brenda i veoma smo ponosni što ovaj moderan mali automobil unosi u segment ono najbolje iz nemačkog konstruisanja, a koliko Opel očekuje od ovog automobila govori i činjenica da se sa njim vraća u auto sport.” izjavio je direktor Opela, Dragan Nenadović.

ADAM donosi inovativni pristup enterijeru. Kupci mogu da biraju između tri različita, visoko individualizovana ambijenta ili okruženja: JAM je nekonvencionalan, moderan i šaren, GLAM donosi elegantnija, prefinjenija podešavanja, dok se SLAM dopada osobama sa energičnim i sportskim držanjem. Dragan Nenadović, objašnjava: “Nijedan drugi automobil u ovom segmentu ne može biti personalizovan do te mere kao Opel ADAM, obzirom da nudimo doslovno preko 4 milijarde kombinacija,  to jest za svakog odraslog čoveka na Zemlji po jednu.”

Opel ADAM stigao u Srbiju

Dragan Nenadović i Aleksandra Jeftanović

 

ADAM je prvi automobil sa Opelovim potpuno novim, vrhunskim info-zabavnim sistemom. Novi sistem je ekskluzivan u A-segmentu. Novi info-zabavni sistem čini izabrani smartfon sadržaj, uključujući internet aplikacije poput GPS navigacije dostupnim u kabini automobila. Opel ADAM sa the IntelliLink sistemom za informisanje i zabavu dostupan je i sa kompletnom integracijom za Siri Eyes Free aplikaciju, jedinstvenog inteligentnog asistenta iz kompanije Apple koji vam pomaže da završite obaveze dok vozite samo tako što ćete to zatraziti.

Opel ADAM stigao u Srbiju

Opel Adam

 

Upotrebom tastera na volanu, kupci sa kompatibilnim iPhone telefonom mogu da nalože Siri asistentu da uradi brojne zadatke dok oni bezbedno drže pogled na putu, a ruke na volanu. Ovo je nešto više od tradicionalne aktivacije glasom  - možete da razgovarate sa Siri asistentom u ADAM-u baš kao što biste razgovarali sa nekom osobom. Kako bi dodatno smanjili ometanje, Apple i Opel su funkcionalost hands-free opcije podigli na još viši nivo sa Siri Eyes Free režimom koji omogućava interakciju sa Apple uređajem koristeći samo glas. Ova jedinstvena karakteristika je besplatna u svim ADAM modelima opremljenim IntelliLink sistemom koji budu naručeni od sada.

Opel ADAM stigao u Srbiju

Ana Stanić, Ognjen Amidžić i Aleksandra Jeftanović

 

Među brojnim zvanicama bili su ljudi iz različitih sfera javnog života Srbije, a među njima: voditelji Aleksandra Jeftanović i Ognjen Amidžič, pevačica Ana Stanić, Momčilo Bajagić Bajaga, Mirko i Mladen Alvirović, naš proslavljeni trkač Andrej Kolundžić i mnogi drugi. Uz prisustvo brojnih gostiju, novinara, Opelovih partnera, promocija se nastavila uz koncert grupe Sevdah Baby do kasno u noć.

Opel ADAM stigao u Srbiju

Momčilo Bajagić Bajaga

 

Potpuno novi Opel ADAM može se naručiti po ceni već od 11.050 eura, sa bogatom opremom koja obuhvala: aluminijumske felne, manuelni klima uređaj, električne podizače prozora, električno podešavanje retrovizora, kožni volan sa aluminijumskim umetcima, radio CD3.0 sa Bluetooth-om, ESP, tempomat, prednjie vazdušne jastuke za vozača i suvozača kao i bočne vazdušne jastuke.

Opel ADAM stigao u Srbiju

Da li je to Adam pronašao dve Eve?


Foto: Milomir Bošković - Automagazin portal

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje