AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Hyundai i20 stiže u Ženevu - prve skice

Hyundai i20 stiže u Ženevu - prve skice

Nova generacija modela Hyundai i20 biće prvi evropski model ove marke sa novim dizajnerskim jezikom. Kako će izgledati, možemo videti na prvim zvaničnim skicama...

Na predstojećem autosalonu u Ženevi, Hyundai bi modao prvi put javnosti pokazati novi gradski hatchback - i20. Biće to prvi evropski model, koji će nositi novi dizajnerski jezik pod nazivom Sensuous Sportiness.

Hyundai i20 stiže u Ženevu - prve skice

Iz kompanije Hyundai javljaju, da novi dizajnerski koncept predstavlja optimalan spoj idealnih proporcija, stila i tehnologije. Na skicama primećujemo, da će novi i20 imati oštrije dizajnerske linije, sa agresivno dizajniranim branicima i maskom hladnjaka. Sveukupno će automobil odavati dinamičniji utisak, ali treba uzeti u obzir da na skicama automobili uvek izgledaju atraktivnije od serijskog automobila.

Pored kvalitetnijih materijala u enterijeru, Hyundai ističe da će novi i20 imati odličnu konektivnost i multimediju. Više informacija očekujemo na predstojećem autosalonu u Ženevi.

Automagazin.rs

Opel Crossland u Srbiji dostupan za isporuku odmah

Opel Crossland u Srbiji dostupan za isporuku odmah

Jasan i odvažan dizajnerski jezik, veoma fleksibilan i opremljen najsavremenijim tehnologijama – Opel Crossland je veoma popularan među kupcima. Kompaktni SUV sa Blitz amblemom postao je pravi prodajni hit od svog lansiranja 2017. Odavno je Opel Crossland probio granicu od 500.000 jedinica...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje