AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Održan Dacia piknik - Dobra nova vremena

Održan Dacia piknik - Dobra nova vremena

U subotu 28. septembra 2019. na izletištu Letenka na Fruškoj Gori okupila se najvedrija ekipa – vlasnici vozila Dacia...

Održan Dacia piknik - Dobra nova vremena

Na porodičnom Dacia pikniku pod nazivom „Dobra nova vremena“ zajedno su uživali u hrani, zabavi i bogatom programu, a usput se i prisećali lepih putovanja koja su doživeli sa svojim vozilom.

Održan Dacia piknik - Dobra nova vremena

Frušku Goru su ovog osunčanog subotnjeg prepodneva, 28. septembra, preplavila vozila marke Dacia. Putevi su ih vodili do izletišta Letenka, gde je njihove nasmešene vozače i putnike čekao Dacia porodični piknik.

Održan Dacia piknik - Dobra nova vremena

Vlasnici vozila Dacia su u poslednjih dvadeset godina počeli da se udružuju u snažne i aktivne zajednice. Ponosni na pametan odabir svog novog automobila, poželeli su da svoja iskustva podele sa drugim vlasnicima. Kako bi im u tome pomogla, Dacia je za njih počela da organizuje piknike u vidu zabave za celu porodicu. Takav jedan dogadjaj je prvi put u Srbiji organizovan 2012.godine u rezervatu prirode Zasavica i prema rečima učesnika, bio je to nezaboravan provod.

Održan Dacia piknik - Dobra nova vremena

Prošle subote je Dacia ponovo upriličila veliki porodični piknik za ponosne vlasnike Dacia vozila pod nazivom „Dobra nova vremena“ i tom prilikom okupila preko 1500 ljudi na izletištu Letenka, koji su uživali u ukusnoj hrani, dobroj muzici, interesantnim sportskim igrama, kao i bogatom programu koji je vodio poznati novinar i voditelj Dragan Ilić. Piknik je istovremeno bio dobra prilika da se posetioci upoznaju sa celokupnom ponudom Dacia vozila i provozaju najnovije verzije automobila ove marke po obroncima Fruške Gore.

Održan Dacia piknik - Dobra nova vremena

Na Dacia pikniku posebno smo bili ponosni na junake naših planina, hrabre i odvažne pripadnike Gorske službe spašavanja koji su okupljene rado savetovali o sigurnom planinarenju, a iz prtljažnika svoje interventne Dacije DUSTER izvukli su brojnu opremu za spašavanje i uživo demonstrirali pružanje prve pomoći. Ovo je već sedma godina za redom kako pripadnici Gorske službe spašavanja koriste Daciju DUSTER kao svoje oficijalno vozilo i u ovom vremenskom periodu, su se na najbolji mogući način uverili u izuzetne sposobnosti i pouzdane terenske karakteristike koje Dacia DUSTER nudi pored svoje pristupačne cene.

PR

Nova Škoda Superb (2024) - premijera

Nova Škoda Superb (2024) - premijera

Škoda Auto otkriva četvrtu generaciju modela Superb, s kratkim klipom koji nudi uvid u istaknute detalje spoljašnjosti i unutrašnjosti. Svetska premijera zakazana je za 2. novembar u 19 časova i biće emitovana uživo na Škoda Storyboard-u i Škoda YouTube, X i LinkedIn kanalima...

Nova Opel Corsa je stigla u Srbiju

Nova Opel Corsa je stigla u Srbiju

Stigla je nova Opel Corsa – modernija, digitalnija i raznovrsnija nego ikada. Bestseler koji je nedavno proslavio svoju svetsku premijeru na IAA Mobility 2023. u Minhenu, impresionira svojim novim stilom...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje