AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

IAA Frankfurt 2019 - Predstavljen novi Renault Captur

IAA Frankfurt 2019 - Predstavljen novi Renault Captur

Thierry Bolloré, glavni direktor Grupe Renault, i Laurens van den Acker, izvršni potpredsednik odeljenja za dizajn, na Frankfurtskom salonu automobila su predstavili novi Renault Captur, najnoviju verziju najprodavanijeg gradskog SUV-a, prodatog u više od 1,5 miliona primeraka u 90 zemalja širom sveta...

Renault Captur, najprodavaniji automobil u segmentu već sedam godina, potpuno je obnovljen i sada je još sigurniji, prilagodljiviji, sa više mogućnosti personalizacije i sve to u nikad privlačnijem ruhu... Sve te odlike su osnov  njegovih globalnih ambicija, pre svega na kineskom tržištu.
„Za razvoj novog Captura kao početnu tačku uzeli smo samo najbolje i najcenjenije karakteristike prethodne generacije i podigli ih na viši nivo. Napravili smo revoluciju u unutrašnjosti, preoblikovali karoseriju i učinili Captur još prilagodljivijim. Kvalitet života u automobilu je za Renault apsolutni prioritet. Kvalitetniji, napredniji, potpuniji SUV: novi Captur je 100 % Captur, i još mnogo više. ”

Laurens van den Acker - Viši potpredsednik, odeljenje za dizajn

IAA Frankfurt 2019 - Predstavljen novi Renault Captur

Druga generacija, konstruisana na Alijansinoj novoj modularnoj platformi, odgovara na pitanja mobilnosti budućnosti i nudi najnaprednija tehnološka rešenja u pogledu: 
– povezanosti: Renault EASY CONNECT, sa pratećim povezanim uslugama i novim multimedijalnim sistemom EASY LINK 
– pomoći u vožnji: sistem za pomoć u vožnji autoputem i u saobraćajnim gužvama (SAE drugog nivoa)
– elektrifikacije: sa pogonom E-TECH Plug-in.

IAA Frankfurt 2019 - Predstavljen novi Renault Captur

„Od 2020. Novi Captur će biti prvi automobil u klasi dostupan sa plug-in hibridnim motorom.
 Razvili smo jedinstven sistem prenosa prilagođen potrebama hibridnog motora i uparili ga sa sistemom za upravljanje energijom preuzetim direktno iz Formule 1. U Renaultu nastojimo da tehnologiju i inovacije učinimo dostupnima širokom krugu kupaca. To je naša priča. To je naša budućnost.”

        Thierry Bolloré, glavni direktor Grupe Renault

PR

Geely brand launch event (FOTO)

Geely brand launch event (FOTO)

Geely je 4. oktobra održao ekskluzivni brand launch događaj koji je bio posvećen dolasku brenda Geely u Srbiju, koji se održao na premijum lokaciji u prostorijama Dream Event centra...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje