AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Petak, trinaesti septembar, srećan dan u Nissan-LF Auto centru

Petak, trinaesti septembar, srećan dan u Nissan-LF Auto centru

Možete li da nabrojite 13 razloga zašto bi petak 13. mogao biti srećan? Mnogo je onih kojima je baš petak s datumom 13 ostao u trajnom sećanju jer su upravo tog dana u Nissan-LF Auto centru kupili svoj prvi ili drugi, treći… Nissanov automobil...

A ako je među onima koji veruju da dobar posao treba napraviti baš u petak s datumom 13, evo prilike koja se čekala još od jula 2018. godine, punih 14 meseci: to je prvi ovogodišnji petak, 13. septembar - poseban dan u Nissan-LF Auto centru jer se potencijalnim kupcima nude specijalne, osetno snižene cene za sve modele.

„Procenjujemo da će budućim vlasnicima najatraktivnije biti snižene cene vrlo traženih modela Qashqai i X-TRAIL“, kaže direktor i vlasnik Nissan-LF Auto centra, Srđan Đelić.

 Uz velike popuste za vozila, pripremljeni su i posebni uslovi finansiranja s niskim kamatnim stopama i smanjenim troškovima obrade lizing ili kreditnog zahteva i popusti za kasko osiguranje. Sadašnjim vlasnicima Nissanovih vozila se 13. septembra nude i servisne usluge, dodatna oprema i originalni rezervnih delovi s popustima i do 20 odsto u odnosu na redovne cenovnike.
Inače, specijalne cene će važiti za sva vozila sa lagera ali i ona koja se tog dana poruče. Naravno, pre kupovine, većina modela moći će da se testira.

Ako se dogodi da propustite ovu priliku, naredna će biti 13. decembara. Kako god bilo, nije potrebno 13 razloga za posetu Nissan-LF Auto centru koji se nalazi na Novosadskom putu - dovoljan je jedan: osetna ušteda, bilo da nabavljate novo Nissan vozilo ili opremate i servisirate ono koje vas već vozi.

Uzgred, kakva god vam bila uverenja o petku s datumom 13 možda niste znali da u kalendaru za jednu godinu najmanje jedan petak „pada“ trinaestog u mesecu, a najviše tri. To se godilo 2012, a kuriozitet je i to da je razmak između ta tri petka s datumom trinaest bio tačno 13 nedelja. Pre toga tri petka s datumom trinaest imala je 1984. godina. I da se ne mučite s kalendarskom „matematikom“: ako mesec počinje u nedelju, onda će tog meseca jedan petak biti trinaestog, a to je već tradicionalno srećan dan u Nissan LF-Auto centru.

PR

Geely brand launch event (FOTO)

Geely brand launch event (FOTO)

Geely je 4. oktobra održao ekskluzivni brand launch događaj koji je bio posvećen dolasku brenda Geely u Srbiju, koji se održao na premijum lokaciji u prostorijama Dream Event centra...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje