AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Donacija Toyote Srbije Opštoj bolnici u Čačku

Donacija Toyote Srbije Opštoj bolnici u Čačku

Toyota Srbija, u saradnji s Fondacijom Nj.K.V. Princeze Katarine Karađorđević, donirala je vozilo TOYOTA VERSO 2.2 D-CAT Opštoj bolnici u Čačku...

Donacija u vrednosti od 10.000 evra biće iskorišćena za prevoz pacijenata iz Čačka i okoline u bolnicu, radi hemoterapije i hemodijalize, ali i za druge potrebe bolnice.

Direktor Opšte bolnice u Čačku, Dr Radoslav Milošević, zahvalio se Fondaciji Nj.K.V. Princeze Katarine i kompaniji Toyota Srbija u ime pacijenata i kompletnog osoblja bolnice i naglasio da je ovom donacijom rešen veliki problem nedostatka adekvatnog vozila koji pritiska ovu ustanovu već duže vreme.

Donacija Toyote Srbije Opštoj bolnici u Čačku

„Moja poslednja poseta ovoj bolnici bila je pre samo mesec dana, kada sam isporučila medicinsku opremu u vrednosti od 40.000 evra. Tada sam saznala za hitne potrebe za ovim vozilom. Zahvaljujem gospodinu Lukiću, direktoru kompanije Toyota Srbija, koji je bio voljan da pomogne mojoj Fondaciji, zahvaljujući čemu smo vrlo brzo reagovali i drago mi je što smo mogli da isporučimo ovu dragocenu donaciju koja će se koristiti za prevoz pacijenata iz Čačka i okoline na hemoterapiju i dijalizu do bolnice. Ovo je dobar primer kako zajednički napori mogu da imaju veliki uticaj“- rekla je Nj.K.V. Princeza Katarina u svom govoru, prilikom primopredaje vozila Opštoj bolnici u Čačku.

Donacija Toyote Srbije Opštoj bolnici u Čačku

Direktor Toyote Srbija, Robert Lukić, povodom donacije je istakao: „Kao društveno odgovorna kompanija čija je globalna inicijativa „Mobilnost za sve“, sa zadovoljstvom smo prihvatili poziv NJ.K.V. Princeze Katarine Karađorđević za donaciju bolnici u Čačku. Izuzetno cenimo napore Fondacije za pomoć našim građanima i nadamo se da ćemo biti u prilici da pomognemo i u budućnosti”.

PR

Geely brand launch event (FOTO)

Geely brand launch event (FOTO)

Geely je 4. oktobra održao ekskluzivni brand launch događaj koji je bio posvećen dolasku brenda Geely u Srbiju, koji se održao na premijum lokaciji u prostorijama Dream Event centra...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje