AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Ekskluzivna ponuda Mercedes-Benz G-Klase u Primero Rent a Car

Ekskluzivna ponuda Mercedes-Benz G-Klase u Primero Rent a Car

Emil Frey Auto Centar, ovlašćeni diler i servisni centar za Mercedes-Benz i smart vozila, isporučio je dve Mercedes-Benz G-Klase kompaniji Primero Rent a Car d.o.o. Po prvi put se ova Mercedes-Benz zvezda može pronaći u ponudi rent-a-car kompanije...

Ekskluzivna ponuda Mercedes-Benz G-Klase u Primero Rent a Car

G-Klasa, luksuzno terensko vozilo brenda Mercedes-Benz već dugo se smatra ikonom dizajna. Na putu i van njega, u bilo kojim uslovima vožnje, ovo terensko vozilo zadivljuje svojim performansama, najnovijim sistemima podrške, izvanrednom upravljivošću i bezbednošću. Slaveći ove godine 40 godina od prve verzije nastale 1979. godine, G-Klasa je bila i ostala – moćna i efikasna.

Prepoznatljivi spoljašnji izgled ističe bezvremenost ovog modela, dok moderni enterijer naglašava komfor i udobnost.  Sa karakterom terenskog vozila i vrhunskom luksuznom opremom, G-Klasa je uvek kombinovala dva ekstrema u harmoničnu simbiozu.

Ekskluzivna ponuda Mercedes-Benz G-Klase u Primero Rent a Car

Specifikacija za G-Klasu ne uključuje samo čvrstinu i superiornost van puta, već i veću dinamiku vožnje i komfor na asfaltu. Na putu, G-Klasa je agilna kao što je i udobna i daje vozaču bolji osećaj pri upravljanju. Van puta, čvršća je u držanju pravca i laka za vožnju.

Ona nije samo serija putničkog automobila sa najdužim rokom proizvodnje u istoriji brenda Mercedes-Benz, već i predak svih terenskih automobila koji nose trokraku zvezdu – zbog toga svi modeli terenskih vozila Mercedesa imaju veliko G u svom nazivu.

Po prvi put u Srbiji, Primero Rent-a-Car poseduje u svom portfoliju dve G-Klase koje su dostupne u okviru SELECTION flote.

Ekskluzivna ponuda Mercedes-Benz G-Klase u Primero Rent a Car

Primero Rent a Car d.o.o. Beograd je lider u oblasti iznajmljivanja vozila. Kao nosilac Europcar franšize za Srbiju i Crnu Goru, ponudom velikog broja modela vozila, među kojima su i brojna Mercedes-Benz vozila različitih klasa, Primero Rent a Car nudi premijum rent a car usluge.

Posebnu pažnju zavređuje SELECTION flota koja se sastoji se od izuzetnog asortimana prestižnih automobila vrhunskih proizvođača, među kojima se posebno izdvaja brend Mercedes-Benz. Pored tradicionalnih modela limuzina C-Klase i E-Klase, modernog Mercedes-Benz GLC Coupe modela i praktične V-Klase, SELECTION flota danas može da se pohvali i sa dve atraktivne G-Klase. Više informacija o ovoj floti dostupno je na www.europcar.rs.

PR

 Škoda Superb (2024) zvanično predstavljena

Škoda Superb (2024) zvanično predstavljena

Četvrta generacija modela Škoda Superb temelji se na prednostima svog prethodnika, nudeći još sofisticiraniji dizajn, više prostora i udobnosti i najsavremeniju tehnologiju. S novom Škoda Superb kupci će ponovo moći da biraju između combi i hatchback verzije...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje