AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Ženeva 2014 - Jeep Renegade

Ženeva 2014 - Jeep Renegade

Baby-Jeep je konačno pred nama. Iako je više puta najavljivano, da će novi model nositi ime Jeepster ili Laredo, novi Jeep model dobio je ime Renegade, što u predovu znači otpadnik. Automobil izgleda simpatično, a zanimljivo je da stoji na platformi dolazećeg modela Fiat 500X...

Ženeva 2014 - Jeep Renegade

Pogledajte vest: Novi Jeep Cherokee spreman za Ženevu - Predstavljanje.

 

Iako neke svojim izgledom podseća na konkurentske modele, ne možemo osporiti originalnost ovog modela, ali u isto vreme snažnu pripadnost brendu. Spreda izgleda kao pravi Jeep, sa parom okruglih svetala i maskom hladnjaka sa sedam pravouganih otvora između, koji neodoljivo podsećaju na Willys. Zadnje svetlosne grupe su originalne i nemoguće ih je pomešati sa bilo kojim drugim modelom.

Pogledajte vest: Evropski Jeep Cherokee: 2.0 MultiJet.

 

Dok dizajn karoserije krase oštre linije, to ne možemo reći za enterijer. Sve je skladno i prilagođeno pre svega ukusu evropskog kupca. Volan je trokraki i sportski dizajniran, a na centralnoj konzoli se nalazi displej osetljiv na dodir, preko kojeg se kontolišu multimedijalni uređaji.

Ženeva 2014 - Jeep Renegade

Pogledajte test: Jeep Compass 4x4 2.2 CRD Limited.

 

Novi crossover marke Jeep široj javnosti biće prikazan na međunarodnom sajm automobila u Ženevi. Komponente oslanjanja preuzete su od "našeg" Fiata 500L.

Ženeva 2014 - Jeep Renegade

Automagazin.rs

Citroën i Shell - letnja servisna akcija

Citroën i Shell - letnja servisna akcija

Ekskluzivni uvoznik Citroën vozila za Srbiju kompanija Avtonova Kab u saradnji sa Orbico d.o.o., generalnim uvoznikom Shell maziva za Srbiju, započeo je još jednu zanimljivu akciju u susret letnjim danima...

Audi RS6 (2020)
Slika nedelje