AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Ženeva 2014 - Jeep Renegade

Ženeva 2014 - Jeep Renegade

Baby-Jeep je konačno pred nama. Iako je više puta najavljivano, da će novi model nositi ime Jeepster ili Laredo, novi Jeep model dobio je ime Renegade, što u predovu znači otpadnik. Automobil izgleda simpatično, a zanimljivo je da stoji na platformi dolazećeg modela Fiat 500X...

Ženeva 2014 - Jeep Renegade

Pogledajte vest: Novi Jeep Cherokee spreman za Ženevu - Predstavljanje.

 

Iako neke svojim izgledom podseća na konkurentske modele, ne možemo osporiti originalnost ovog modela, ali u isto vreme snažnu pripadnost brendu. Spreda izgleda kao pravi Jeep, sa parom okruglih svetala i maskom hladnjaka sa sedam pravouganih otvora između, koji neodoljivo podsećaju na Willys. Zadnje svetlosne grupe su originalne i nemoguće ih je pomešati sa bilo kojim drugim modelom.

Pogledajte vest: Evropski Jeep Cherokee: 2.0 MultiJet.

 

Dok dizajn karoserije krase oštre linije, to ne možemo reći za enterijer. Sve je skladno i prilagođeno pre svega ukusu evropskog kupca. Volan je trokraki i sportski dizajniran, a na centralnoj konzoli se nalazi displej osetljiv na dodir, preko kojeg se kontolišu multimedijalni uređaji.

Ženeva 2014 - Jeep Renegade

Pogledajte test: Jeep Compass 4x4 2.2 CRD Limited.

 

Novi crossover marke Jeep široj javnosti biće prikazan na međunarodnom sajm automobila u Ženevi. Komponente oslanjanja preuzete su od "našeg" Fiata 500L.

Ženeva 2014 - Jeep Renegade

Automagazin.rs

Posebno priznanje za Delta Motors

Posebno priznanje za Delta Motors

Kompanija Delta Motors dobila je posebno priznanje za uvođenje automobila na električni pogon na tržište Srbije. Ovo priznanje dodeljuje Agencija Metro Market u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Agencijom za zaštitu životne sredine i AMS savezom kao podršku razvoju i unapređenju zaštite životne sredine kroz promociju ekološki prihvatljivih prevoznih sredstava.

 Volkswagen ID. ROOMZZ
Slika nedelje