AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

BMW bicikl: M Bike Carbon Racer

BMW bicikl: M Bike Carbon Racer

Visoki obrtaji točkova, logo M i visok tempo u krivinama. Na biciklu od divizije M, to neće biti nikakav problem. Samo što brzina direktno zavisi od vaših nogu, jer osmocilindrični Bi-turbo motor, ovoga puta ne radi za vas...

Dok konkurencija neprestano traži načine da smanji emisiju štetnih materija, BMW je otišao korak napred. I, ne samo da je emisija novog proizvoda nula, već se novi BMW model može pohvaliti oznakom sportske divizije M!

BMW bicikl: M Bike Carbon Racer

Divizija M predstavila je svoj prvi karbonski bicikl, M Bike Carbon Racer. Kao što iz naziva možemo zaključiti, ram bicikla izrađen je od karbona, a razvijen je direktno u diviziji M. Za mehaniku je zadižen specijalista Shimano Ultegra, a zanimljivo je da ceo bicikl teži svega 7,4 kilograma. Cenu još uvek ne znamo, a prodaja ovog vrhunskog bicikla, počinje u junu mesecu tekuće godine.

Veoma zanimljv proizvod BWM M divizije, koji možemo okarakterisati kao povratak korenima, jer posle vožnje u prvim modelima M divizije, vozač je bio znojav, umoran i na vrhuncu užitka (oni koji su imali priliku da upravljaju starim M modelima, znaju o čemu govorimo).

Automagazin.rs

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje