AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Definicija luksuza - Tri Mercedes-Benz premijere na BG Car Show manifestaciji

Definicija luksuza - Tri Mercedes-Benz premijere na BG Car Show manifestaciji

Na ovogodišnjoj BG Car Show manifestaciji u Beogradu, kompanija Star Import d.o.o. izlaže na preko 1000 kvadrata u hali 3 Beogradskog sajma. Pod sloganom Definišemo luksuz od 1886. godine biće izloženo 17 modela iz Mercedes-Benz game vozila, uključujići i 3 premijere...

„Mercedes-Benz ambicija je uvek bila jasna: Podizanje svakog aspekta onoga što kupac očekuje od našeg brenda. To smo radili iznova i iznova od prvog dana 1886. godine kada je rođen prvi automobil. Sa druge strane, ova godina je jako važna za sve nas jer Emil Frey Grupa, kojoj pripada i naša kompanija, ove godine proslavlja još jedan važan jubilej – čak 100 godina postojanja i ujedno 10 godina poslovanja u Srbiji“, izjavio je Štefan Vöröš, CEO Emil Frey Grupe u Srbiji i generalni direktor kompanije Star Import d.o.o.

Definicija luksuza - Tri Mercedes-Benz premijere na BG Car Show manifestaciji

Već više od 75 godina, Mercedes-Benz E-Klasa postavlja standarde za luksuzne limuzine srednje klase. Zahvaljujući sistematskoj elektrifikaciji, nova E-Klasa pomera granice i u efikasnosti: polovina svih modela dostupnih u Evropi su plug-in hibridi četvrte generacije koji nude snagu električnog motora od 95 kW (129 ks) i potpuno električni domet od preko 100 kilometara (WLTP). Istovremeno, nova elektronska arhitektura omogućava sveobuhvatno digitalno korisničko iskustvo, dok brojni sistemi pomoći u vožnji unapređuju bezbednost svih putnika.

Definicija luksuza - Tri Mercedes-Benz premijere na BG Car Show manifestaciji

Sa potpuno novim modelom, CLE Coupé, Mercedes-Benz nastavlja dugu tradiciju sportskih, elegantnih automobila iz snova. Novi CLE Coupé koristi konceptualne i tehničke inovacije C-Klase i E-Klase. Sa svojim izražajnim dizajnom, novi automobil sa dvoje vrata može da se pohvali ekskluzivnom udobnom opremom za maksimalnu individualnost i samouverenim, sportskim performansama u vožnji. Svi motori u ponudi su blagi hibridi sa integrisanim starter generatorom i 48-voltnim električnim sistemom.

Definicija luksuza - Tri Mercedes-Benz premijere na BG Car Show manifestaciji

Premijeru pred beogradskom publikom ima i potpuno novi Mercedes-AMG GT Coupé. Novi AMG GT Coupe kombinuje veoma dinamične karakteristike vožnje i prepoznatljivu sportsku notu sa visokim nivoom svakodnevne udobnosti. Novi GT je vrhunski proizvod u raznovrsnom AMG portfoliju. Sa novim konceptom dimenzija i opcionim 2+2 sedišta, Mercedes-AMG GT Coupé direktno odgovara na želje naših kupaca.


Pored svih premijera i izuzetnih automobila, posebna tradicija koju nastavljamo i ove godine jeste da mladim ljudima dajemo šansu i pružamo im priliku da budu deo našeg brenda. Product Experti, mladi stručnjaci sa Beogradskog univerziteta, koji su prošli Mercedes-Benz obuku, biće tokom trajanja sajma automobila na raspolaganju svim posetiocima za dodatna pitanja i pojašnjenja vezana za Mercedes-Benz proizvode.

Definicija luksuza - Tri Mercedes-Benz premijere na BG Car Show manifestaciji

Posetioci će imati prilike da se i ove godine upoznaju sa izborom dodatne opreme za naša vozila i širokim spektrom ponude Mercedes-Benz kolekcije.


U hali 3a, izložena su Mercedes-Benz laka komercijalna vozila - Sprinter Furgon,
Vito MixTo i Citan. V-Klasa i, pred beogradskom publikom po prvi put, kamper V-Klasa Marco Polo, biće izloženi u okviru hale 3.


Pod brendom Auto Space, kompanija Star Import će biti prisutna i u hali 1a Beogradskog sajma. Auto Space pruža bogat asortiman rezervnih delova renomiranih evropskih proizvođača, kako za putnička tako i za komercijalna vozila. U ponudi je i širok spektar proizvoda auto kozmetike i dodatne opreme različitih brendova. Auto Space veliki izbor različitih proizvoda objedinjuje sa vrhunskom uslugom naših prodavaca, brzom isporukom i cenovnom dostupnošću.


U saradnji sa našim dugogodišnjim partnerima, kompanijama Intesa Leasing i Raiffeisen Leasing, nudimo i posebne uslove finansiranja za kupovinu Mercedes-Benz vozila – fiksnu kamatnu stopu od 5,55% koja važi od 5. marta do 15. aprila 2024. godine. Sajamske akcije odnose se i na kupovinu potpuno električnih Mercedes-Benz vozila - fiksna kamatna stopa od 4,49% u saradnji sa Intesa Leasingom. Dodatno, uz svako kupljeno električno vozilo, kupac dobija na poklon Mercedes Wallbox AC (zidni punjač) od 22kW. Wallbox odlikuje najsavremenija tehnologija i moderan dizajn koji je prilagođen za kućnu upotrebu. Tokom trajanja BG Car Show manifestacije, određeni Mercedes-Benz modeli putničkih i lakih komercijalnih vozila će imati i posebnu, sajamsku cenu.

 

PR

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje