AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Kia EV9 je Svetski auto godine 2024. po izboru žena

Kia EV9 je Svetski auto godine 2024. po izboru žena

Kia EV9 je od strane uglednog žirija u izboru Women's Worldwide Car of the Year (WWCOTY) proglašen za "najbolji automobil na svetu za 2024. godinu". Proglašenje pobednika, objavljeno 8. marta, odvilo se upravo na međunarodni Dan žena...

Na osnovu detaljnog ocenjivanja 75 žena u automobilskom novinarstvu iz 52 zemlje na pet kontinenata, model Kia EV9 je pobedio u konkurenciji 63 nova modela. Najnovije priznanje za EV9 naglašava nenadmašnu svestranost ovog potpuno električnog velikog SUV-a i njegovu izuzetnu sposobnost zadovoljavanja različitih potreba korisnika širom sveta.


Kia EV9 sa sedam sedišta i inovativnim dizajnom postavlja nove standarde u segmentu električnih SUV-ova i može da se pohvali naprednom tehnologijom i izuzetnim mogućnostima. Među njegovim značajnim funkcijama su dvosmerno punjenje i mogućnost vrlo brzog punjenja, koji postavljaju nove standarde udobnosti i efikasnosti.


Članice žirija pohvalile su inovativan dizajn, napredne tehnologije i svestranost EV9
Članice žirija su EV9 pohvalile kao revolucionarnu novost na tržištu električnih vozila i naglasile njegovu cenovnu pristupačnost s obzirom na njegovu klasu, prilagođenost korisniku i široku namenu. Pohvalile su Kijinu inovativnost u izradi ovog velikog SUV-a, izuzetnu aerodinamiku i napredne tehnologije, kao i porodicama prilagođenu unutrašnjost i uživanje u vožnji. Ispostavili su i svestranost i mogućnosti Kijinog najprestižnijeg modela, pogotovo u zahtevnih zimskih uslovima, kao i njegovu prostranu unutrašnjost. Pored toga Kia je dobila pohvale i zbog pružanja višenamenskog električnog vozila budućnosti s izuzetnom energetskom efikasnošću.


Nakon modela Kia Niro, prošlogodišnjeg pobednika, EV9 svojom pobedom dopunjava sve širi spisak priznanja brenda Kia


Ovogodišnje priznanje za EV9 nastavak je prošlogodišnjeg uspeha modela Kia Niro, koji je u izboru WWCOTY 2023 proglašen "najboljim automobilom na svetu za 2023. godinu". Kia EV9 nastavlja svoj impresivan niz nagrada, među kojima je i plasman među najbolja tri finalista za nagradu World Car Awards 2024. SUV je postao i 'porodični automobil godine' u izboru Zlatni volan za 2023. godinu, a postao je i nemački luksuzni automobil godine 2024. godine, što govori o širokom spektru kvaliteta ovog modela.


Za više informacija o izboru Women's World Car of the Year, posetite zvaničnu web stranicu www.womensworldcoty.com.


PR

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje