AutoMAGAZIN - Vesti

www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Predstavljen novi Citroen C3 - život je lepši kada je u boji

Predstavljen novi Citroen C3 - život je lepši kada je u boji

Citroën C3 je bestseller i najprodavaniji model u gami Citroën vozila u Evropi. Od predstavljanja u našoj zemlji prošlo je nešto više od tri godine i za to vreme Citroën C3 je u samom vrhu prodaje, pre svega zahvaljujući kvalitetu, dizajnu i umerenoj cenovnoj politici...

Ovih dana, paralelno sa ostalim evropskim zemljama, premijerno je predstavljen Novi Citroën C3 sa brojnim novitetima.


Novi Citroën C3 ima moderan i zaštitnički izgled i ne liči ni na jedno vozilo iz svog segmenta. Razlikuje se svojim živopisnim karakterom i udobnošću bez premca.


Sa sobom Novi C3 donosi atraktivne promene i nove karakteristike, kao što su:


- Novi identitet prednjeg dela inspirisan novim LED svetlima
- Mogućnost personalizacije sa čak 97 kombinacija za spoljašnji izgled
- Modernizovani dizajn štitnika Airbump® sa novim grafičkim potpisom brenda
- Nova sedišta Advanced Comfort za dodatnu udobnost
- 2 nova unutrašnja uređenja za osećaj kao u dnevnoj sobi
- 12 tehnologija za pomoć u vožnji među kojima je i pomoć pri parkiranju unapred

Predstavljen novi Citroen C3 - život je lepši kada je u boji

Zahvaljujući jedinstvenim detaljima Novi C3 pomera granice izgleda gradskog vozila. Možete izabrati između 7 boja karoserije, 4 boje krova i 4 kolor paketa. Sve ove boje možete da uklapate onako kako se vama dopada.


Sa velikim prtljažnikom od 300 litara može da se prilagodi različitim potrebama, a veličina je idealna je za sav vaš prtljag. Pregrade u Novom C3 su osmišljene tako da budu što funkcionalnije, a da pri tome maksimalno oslobađaju vaš prostor u kabini.


Opremljen je najnovijim sistemima za bezbednost i pomoć u vožnji kao što su: pristup i pokretanje bez ključa, kamera za kretanje unazad, automatska zamena svetala, upozorenje o neženjenom prelasku preko linije, prepoznavanje saobraćajnih znakova, sistem za automatsko kočenje ili upozorenje da je vreme za kafu posle duže vožnje.

Predstavljen novi Citroen C3 - život je lepši kada je u boji

Pored naprednog dizajna, udobnosti i tehnologije Novi Citroën C3, u skladu sa vremenom u kome živimo, predstavlja i nove moderne konekcije koje olakšavaju svakodnevni život:


- Connect Assist aplikacija za dodatnu sigurnost i asistenciju
- Connect Nav navigacioni uređaj sa Touch Screen ekranom od 7’’
- Connect Play za kopiranje vašeg smartphona na centralni ekran radi više informacija i zabave


Novi Citroën C3 pruža savršeno zadovoljstvo u gradskoj vožnji zahvaljujući svojim efikasnim PureTech benzinskim i BlueHDi dizel motorima. Sa homologacijom najnovije Euro 6 norme predstavljaju pouzdane i ekonomične pratioce koji čuvaju čovekovu okolinu.

Predstavljen novi Citroen C3 - život je lepši kada je u boji

Za prve kupce koji se odluče za nabavku Novog C3 obezbeđena je sjajna promotivna cena. Pored toga obezbeđeni su izuzetno povoljni uslovi i veoma niske kamatne stope za kredit ili lizing. Za poslovne korisnike u ponudi je Novi C3 Business, koji predstavlja kupovinu bez premca sa brojnim pogodnostima.


Sve dodatne informacije mogu se dobiti na sajtu citroen.rs ili putem Facebook i Instagram društvenih mreža Citroën-a u Srbiji. Test vožnju Novog Citroën-a C3 možete zakazati kod uvoznika Avtonova KAB u Radničkoj 22 ili u dilerskoj mreži u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku i Bačkoj Topoli.


PR

Hyundai i20 N - otkrivanje počinje (VIDEO)

Hyundai i20 N - otkrivanje počinje (VIDEO)

Hyundai je objavio najavu za popuno novu sportsku verziju modela i20 N. Sportski hatchback, koji obezbeđuje tehniku za sportsku vožnju na bazi nove generacije modela i20 N, inpirisan je izgledom takmičarskog reli automobilom i20 WRC...

Novi Papamobil je Toyota Mirai

Novi Papamobil je Toyota Mirai

Japanska konferencija katoličkih biskupa (CBCJ) uručila je poklon Njegovoj svetosti papi Franji, automobil Toyota Mirai s pogonom na vodonik, posebno prilagođen za njegove potrebe putovanja...

123456. . .1477
Bettina Fetzer ispred Mercedes-Benz S-Klasa 2021
Slika nedelje